Okružen mrtvima od ponedeljka na Fox kanalima

0
Obožavatelji hit serije Okružen mrtvima moći će širom sveta da prate premijeru četvrte sezone na FOX kanalima u roku od samo 24 časa posle američke premijere!

Prvi put u televizijskom biznisu Fox International Channels (FIC), koji je prethodne sezone serije Okružen mrtvima emitovao u roku od nedelju dana posle američke premijere, još je više skratio interval za više od dvesta miliona gledalaca FOX kanala u celom svetu.

Ovo je prvi put u istoriji da se svetska premijera dogodi tako brzo posle američke, što pokazuje posvećenost kompanije obožavaocima serije, kao i globalnoj strategiji distribucije, s ciljem da se aktivno bori protiv piraterije. U premijernoj epizodi četvrte sezone gledaoci u Srbiji moći će da uživaju u ponedeljak, 14.10. u 22:55 na FOX kanalu.

Strategija globalnih premijera uvedena je s prvom sezonom ove popularne serije i bila je suštinska za postizanje uspeha koji ona danas uživa u čitavom svetu. Prva, druga i treća sezona obarale su rekorde gledanosti i nailazile su na sve bolje reakcije. Treća sezona dospela je na prvo mesto gledanosti u Meksiku, Brazilu, Italiji, Španiji, Portugalu i Australiji. „Okružen mrtvima“ ostaje FOX-ova serija s najvećom gledanošću i serija o kojoj se najviše priča širom sveta.

- Posvećeni smo prikazivanju hit serija s velikim medijskim potencijalom svim svojim obožavaocima u što kraćem roku. Od toga ćemo takođe napraviti veliki spektakl - kaže Liz Dolan, direktorka marketinga FIC-a.

- Zahvaljujući rasprostranjenosti FIC-a, imamo neuobičajen luksuz da budemo gledani širom sveta. Upravo je prošle nedelje naša ekipa u Japanu inscenirala invaziju zombija tokom utakmice bejzbola, što je odmah prikazala naša tamošnja mreža Fox Sports. Ova serija zaista otvara mogućnost za veliku kreativnost, pa tako i naše ekipe širom sveta efikasno pomeraju granice u promociji. A to je san svakoga ko se bavi marketingom.

U postapokaliptičnom svetu, u kome se dešava radnja serije, Rik Grajms (Endrju Linkoln) i njegova grupa preživelih nastavljaju da se bore za opstanak sa zombijima, kao i sa opasnostima koje vrebaju od živih. Rik i njegova grupa grade napredno društvo u bezbednom utočištu zatvora. Nažalost, u ovom brutalnom svetu sreća je kratkog veka, a zombiji koji su napolju ne mogu da se mere s opasnošću koja vreba unutar ograde. Novi način života biće stavljen na probu, a njihova borba za opstanak nikad nije bila toliko opasna. U 4. sezoni se pojavljuje i nekoliko novih likova uključujući Boba Stukija (Lorens Džilijard mlađi, Žica).

Šesnaest epizoda nove sezone će se emitovati u dva dela. Prvih osam sati u Srbiji počinje da se emituje u ponedeljak 14. oktobra (publika će moći da prati seriju ponedeljkom od 22:55), dok će poslednjih osam epizoda biti prikazano u februaru 2014.

U seriji „Okružen mrtvima” zasnovanoj na stripu Roberta, igraju Endrju Linkoln, Norman Ridus, Stiven Jeun, Loren Koen, Čendler Rigs, Skot Vilson, Melisa Mekbrajd, Dejvid Morisi, Emili Kini, Danai Gurira, Čed Koleman i Sonikua Martin-Grin. Izvršni producenti serije su Skot M. Gimpl, Kirkman, Gejl En Herd, Dejvid Alpert, Tom Lus i Greg Nikotero.

Serija je dobila dve Emi nagrade za izuzetnu protetsku šminku, nominaciju za nagradu Zlatni globus za najbolju televizijsku dramu, nagradu Udruženja pisaca za izuzetan uspeh adaptacije tekstova za nove medije, kao i druga priznanja.

TAGOVI: promocija123
makonda-tracker