Dokumentarac o Majli Sajrus na MTV kanalu

0
Saznajte ko je prava Majli i šta je inspirisalo njenu transformaciju u ekskluzivnom dokumentarcu Majli: The Movement, koji će premijerno biti prikazan u petak 11. oktobra od 19h na MTV kanalu.
Majli Sajrus, foto: Promo
Majli Sajrus, foto: Promo

Nakon što je dobila četiri nominacije za 2013 MTV EMA, svojim nastupom na VMA uzburkala javnost, a pesmama osvojila vrhove listi prodaje i pomogla da reč twerk postane deo svakodnevnog govora, svetska superzvezda Majli Sajrus dospela je na sam vrh pop-kulture. Ali ko je prava Majli i šta je inspirisalo njenu transformaciju pogledajte u ekskluzivnom MTV dokumentarcu Miley: The Movement na MTV kanalu u petak, 11. oktobra u 19:00.

Tokom poslednja četiri meseca MTV je dobio dosad neviđen uvid u život Majli Sajrus, koja će hrabro povesti gledaoce na svoje burno putovanje od tinejdžerske TV senzacije do jedne od najmagnetičnijih i najkontroverznijih zvezda pop muzike, u dokumentarcu Miley: The Movement, koji premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u petak, 11. oktobra u 19:00.

Intimni 60-minutni dokumentarni film zabeležio je pravu ličnost i evoluciju Majli Sajrus dok se priprema za objavljivanje svog prvog albuma za RCA Records, Bangerz, koji će se naći u prodaji od utorka, 8. oktobra. Videćete njene uspone i padove kod kuće, u studiju i na turnejama, kao i planiranje, probe, sam nastup i medijsko ludilo koje je pratilo duet s Robinom Tikom na dodeli 2013 MTV Video Music Awards.

Film je rađen po ugledu na slične dokumentarace o životu superzvezda, kakvi su snimljeni o Lejdi Gagi, Drejku, Nicki Minaž, Britni Spirs i, najnoviji, o Demi Lovato.

Majli je nominovana za četiri nagrade MTV EMA, u kategorijama Najbolji ženski izvođač, Najbolji spot, Najbolji pop izvođač i Najbolji američki izvođač. 2013 MTV EMA dodela se ove godine održava u nedjelju 10. novembra, u 21:00 u novoj dvorani Ziggo Dome u Amsterdamu, sa direktnim prenosom na MTV kanalu. Glasanje se odvija na mtvema.com.

Majli Sajrus će 8. oktobra objaviti svoj novi album Bangerz na kojem će se naći trinaest novih pesama. Na albumu su sarađivali slavni producenti i autori pesama, kao što su Majk Vil, Farel, Future, i will.i.am, i predstavlja kreativni uzlet za Majli. 

Wrecking Ball, drugi singl s albuma Bangerz, objavljen je 25. avgusta i odmah se popeo na 1. mesto na iTunesovoj listi Top Songs, 1. mesto na Billboardovoj listi Hot 100 i 1. mesto na Spotifyu. Spot za Wrecking Ball postao je video koji je najbrže postigao status CERTIFIED: VEVO-ovu oznaku za spotove sa 100 miliona pregleda i to u roku od šest dana. Prvi singl We Can’t Stop bio je objavljen 2. juna i popeo se na 1. mesto na iTunesu u SAD-u i 23 druge zemlje. Taj singl je dostigao drugo mesto na Billboardovoj listi Hot 100 i prodat je u više od 2 miliona primeraka samo u SAD-u. We Can’t Stop je takođe postao prvi singl Majli Sajrus na 1. mestu u UK-u.

Film Miley: The Movement biće prikazan premijerno u petak, 11. oktobra u 19h na kanalu MTV, kao i u repriznim terminima: subota u 12:30, nedelja u 15:00, ponedeljak u 16:10 i utorak u 21:00

makonda-tracker