Farma 5: Jelena izbačena a odmah potom i vraćena

0
Ovonedeljno izbacivanje sa Farme proteklo je u znaku iznenađenja jer je nakon izbacivanja Jelene otkriveno da se radilo samo o probi.

Zorica je pričala kako je čitav rijaliti igra i da se treba igrati, a ne ljutiti. Smatra da će i sa 70 godina biti dete u duši. Zaključila je da ne dira nikoga, i da stoga ne želi da iko nju dira.

Zorica je prišla Mići, koji je stajao napolju. Upitala ga je da li je rekao da je Jelena Zoričin instrument. On je negirao tvrdnju, ali mu ona nije poverovala, pa je njega i Ivana odvela u dnevnu sobu, gde ih je čekala Jelena G. Zorica je želela da utvrdi ko od njih dvojice laže. Jelena je priznala kako su tog jutra Mića i Ivan pričali da je Jelena Zoričin instrument koji koristi radi glasova. Mića i Ivan su je naizmenično napadali govoreći da laže i da tako nešto nisu rekli, niti su Zoricu uzeli u usta i kako je ona sve pogrešno protumačila. Zorica je ispričala kako joj ovakve situacije ne trebaju i da joj je dosta onih koji je huškaju protiv Jelene G. Takođe im je zapretila rekavši da zna mnoge tajne farmera, i da se neće lepo provesti kada ona bude počela da priča.

Zuzi i Edin su u kuhinji. Zuzi je pričala za Kaću da je folirant jer je sve vreme kukala da je boli stomak, a sa druge strane se jurila sa dečkom. Ona se požalila i na loše uslove života, pa je priznala da mirisi u kući nisu nimalo prijatni, da prostorija u kojoj se kupaju nema prozora koji se otvara, a da se puši iza WC-a gde takođe smrdi.

Jelena G se požalila da je Čupo nije pozvao u krevet da spavaju zajedno. Kaže da ima dečka, ali kada god je gusto, on se izgubi. Šeki ju je ispitao da li zaista želi nešto sa Čupom, na šta mu je odgovorila da želi samo da se druži sa njim, i da eventualno padne i neki poljubac. Na njegovo pitanje Da li samo poljubac dolazi u obzir? Jelena je odgovorila da mogu iza sena, ali se Čupi ta ideja nije dopala, a i njoj je malo problem, jer voli da seks dugo traje. Priznala je da joj je Čupo obećao tri sata seksa, ali ona nije sigurna da će on izdržati toliko dugo.

Zorica je u dnevnoj sobi pričala sa Borisom o Vanilli koji nije znao šta je tetreb, a šta pekinezer. On je zaključio da je pekinezer vrsta ptice. Nije znao da postoje jaja od slona, i da se vrsta ribe ne zove šaban, nego šaran. Zorica je zaključila da je Vanilla ograničen.

Simonida, Džidža i Zorica su u spavacoj sobi, Dzidža pere pod. Zorica joj kaže da ne čisti ispod kreveta, nego da ga pomere i da vide šta se nalazi ispod, a da onda pozovu Romanu i Borisa da sklone patike koje su nagurane ispod i koje smrde.

U radionicu dolazi i Jelena, Mica je pita da li je bilo seksa izmedju nje i Čupe i da li su to radili na njegovom krevetu. Jelena kaže da seksa nije bilo, već samo peting.

Mića pita Jelenu da li će prodati svoje gaće na aukciji, a ona mu odgovara da joj nije jasno što on brine o njenim gaćama, pita ga da li hoće da mu ih pokloni, on kaže da neće, ali da hoće pare od prodaje. Kaća kaže da to sada nije važno, i da je važno da Jelena ima seksualne namere sa jednim farmerom. Mića kaže da je Jelena zaljubljena u Marka. Jelena kaže da oni ne treba da brinu u koga je ona zaljubljena. Mića priča da se nada da će večeras doći do tektonskih poremećaja u spavaoni. Ostali se smeju. Simonida pita ostale šta da da Vajsu za rođendan, a onda predlaže da mu večeras svi iskreno kažu šta misle o njemu.

Ognjen ulazi na imanje  i najavljuje da će biti vanredno izbacivanje ali da će se taj ukućanin vratiti. Ognjen čita pismo i govori farmerima da treba da daju štapić onome za koga misle da treba da napusti imanje

Marko daje Akiju , Edin daje štapić Jeleni , Jelena J daje Jeleni i Vajs daje Jeleni. Većina ukućana je Jeleni dala štapić - tacnije njih devetoro. Zorica je dobila stapic od Mikija, Zuzi od Romane, Divna je dobila pet štapića zato što je rekla da želi kući... Aki jedan štapić od Marka, Miki dva, Vajs jedan... Jelena se pakuje i napušta kućicu a prate je Zorica, Čupa, Romana, Marko... Ljube je i ona odlazi...

Ognjen se vraća i govori ukućanima da ponovo podele štapiće jer je ono malopre bila samo proba. Jelena se vraca, ponovo ulazi u kuću i ljubi se sa Romanom, Zoricom, Čupom... Jelena pita romanu da li je zapamtila ko joj je sve dao štapić i počinje prvo da napada Igora , Vajsa, Simonidu zato što su joj dali štapić...

makonda-tracker