Dečja emisija Volim Prirodu na Tv Prva

0
Zajedno sa našim malim drugarima, TV Prva kreće u pohod na nova znanja. Svake subote i nedelje od 9:30h nas čekaju nova pitanja i novi odgovori. Učićemo kroz igru, smeh i zabavu. U ove avanture ne možemo bez vas, zato budite spremni...
Volim prirodu, foto: promo
Volim prirodu, foto: promo

Da li ste se zapitali kad ste bili mali ko je jači nosorog ili bik? Da li ste znali da su konji zaslužni za nastanak prvog filma i da su Kinezi napravili prvi čaj?

Emisija Volim prirodu deci, ali i odraslima, daje jedinstvenu priliku da stvari koje su svuda oko nas pogledaju kroz šarene dečije naočare. Ova emisija postavlja nova pitanja, razvija maštu i na šaljiv način objašnjava prirodu i svet.

Sada kada je internet glavna igračka jako je teško privući pažnju mališanima i ponuditi nešto novo i zanimljivo. Sa samo nekoliko klikova mišem svako dete može da postane istaživač i pustolov, a da ne izađe iz svoje sobe. Odgovore na pitanja je danas lako pronaći. Ali postaviti pravo pitanje i krenuti u potragu, a da to istraživanje postane avantura, nudi vam emisija Volim prirodu.

Srđan i Stefanija sa svojim malenim drugarima, neumorno istražuju i pronalaze nove teme i nove avanture.

Pronašli smo magični recept! Pravi odnos zabave i znanja, sa malo mašte i legendi, dobro promešan u loncu radoznalosti priča priču o prirodi, planeti i ljudima.

Zajedno sa našim malim drugarima, TV Prva kreće u pohod na nova znanja. Svake subote i nedelje u 9:30 nas čekaju nova pitanja i novi odgovori. Učićemo kroz igru, smeh i zabavu. U ove avanture ne možemo bez vas, zato budite spremni...

...Tri, četiri, pozor, (kroz prozor), SAD!!!

makonda-tracker