Farma 5: Ko najviše jede, a ko je propali pevač?

0
Svađe ni ovog puta nisu izostale, te su pogrdne reči između Crnog i Mića pljuštale na sve strane. Farmeri su dobili novog gazdu, Marka Vukotića, kome je tu ulogu poverila Vanja, a Ognjen Amidžić je uveo starog farmera Akija zbog specijalnog zadatka…
Farma 5, foto: logo
Farma 5, foto: logo

Crni i Svetlana su ćaskali o tome kako neki farmeri spavaju do kasno, samo leže i jedu. Crni je govorio o Zadruzi, kojoj je preporučio da farmere budi oko 9, 10 ujutru.

Džidža i Zorica su zaključili da Šeki gotovo ništa ne radi. Džidža je ispričala kako ga je zamolila da ode sa njom do tora kako bi namirila ovce, ali je on odbio, nije mu pomogao, već mu je bilo previše.

Novi gazda je Marko Vukotić. Njemu je tu ulogu poverila Vanja, koja je izbačena sa Farme prethodne večeri. Farmeri su čestitali Marku, koji je vrlo odlučno krenuo u rešavanje problema lenjosti na Farmi.

Crni i Mića su se posvađali. Crni je Miću nazvao konobarom što je ovoga toliko iznerviralo da mu je uputio salvu uvreda. Crni ga je nazvao tako jer je Mića prethodno odbio da dođe i sedne pored Crnog nazivajući ga raznim imenima. Paljba sa obe strane se nastavila rečima da su propali pevači, da nemaju šta da traže na Farmi... Crni je potom upitao Miću kakav je to pevač kada gotovo 30 godina nije imao hit. Mića mu je odgovio da je dupljak i zamena Mikija Mećave. Crni mu je naredio da mu, pošto je konbar, donese kafu.

Ivan i Sara su pričali o lančiću koji joj je Aki poklonio kada je posetio imanje. Ivan je rekao da ga neće baciti ukoliko mu obeća da ga neće nositi. Sara je pristala da ga sačuva ali da ga neće nositi do kraj serijala. Ivan i Sara su nastavili priču o lančiću. Ivan je pitao da li će nositi nešto što joj on bude poklonio. Ona je odgovorila potvrdno.

Marko je okupio ukućane kako bi održao sastanak. Na sastanku je podelio obaveze.

Edin se raspravlja sa Jelenom G., kaze kako on ne moze da tolerise to sto ona budi sve ukucane. Ona se pravda i govori kako nikoga nije budila.

Suzana je upitala Svetlanu da li ima sina. Ona je odgovorila da ima sina Filipa. Suzana je potom upitala koliko ima godina, a Svetlana nije želela da joj odgovori. Suzana ju je upitala da li je to tajna koliko njen sin ima godina. Svetlana je odgovorila potvrdno. Suzana nije razumela ovakvu reakciju, pa je za svog sina rekla da ima 27 godina i da ga je rodila sa 27 i da je ponosna na to. Svetlana se pravdala time da njen sin ne želi da se eksponira, ali da je jako ponosna. Ona je priznala da ga je rodila sa 18 godina.

U dnevnoj sobi su Simonida, Crni i Svetlana. Svetlana kaže da ovde svaka taktika pada u vodu, da nema glume. Crni kaže da mu nije cilj da se ovde predstavi kao sirovina, kaže da mnogi misle da kod publike prolazi ako su originalni, ako su prosti. Crni misli da to ne prolazi. On je pevač, tako želi da se ovde predstavi. Kaže Svetlana da voli kad je Sloba imitira, ona hoda pravo, tako i govori, takva je, nikoga ne glumi. Svetlana kaže da njoj ne mora ništa 2 puta da se ponovi, ali ljudi to ne primećuju, primećuju samo psovke.

Ognjen kaže farmerima da treba svako da ustane i kaže ko najviše jede, a da pre toga treba kuvari da ustanu i kažu da li su uvek stavljali mast ili ulje kada su to rekli. Zorica kaže da svima kuva na masti osim vegetarijancima. A Divna da uvek kuva na masti i na ulju i da kaže šta je na masti a šta na ulju i da se možda neko nekad zeznuo. Miki kaže da se možda nekad prešao pa nije svima rekao kada je kuvao sa mašću. Zorica i Divna kreću raspravu da li je Jelena Karleuša Zorici koleginica ili ne.. Divna tvrdi da nije jer ne pevaju istu vrstu muzike, na šta Zorica odgovara da čim Jelena peva moraju biti kolege nebitno što nije ista vrsta muzike u pitanju.

Ognjen uvodi novog-starog farmera Akija u kuću kao večerasnje iznenađenje. Dobio je tajni zadatak od Zadruge da preuzme ostavu od Miće. Nakon srdačnog pozdrava sa svima i deljenja pica ukucanima nasmejana Sara ga pita koliko ostaje,a Aki daje nejasan odgovor i smeje se. Miki savetuje Saru na tremu da od*ebe obojicu (Ivana i Akija)i da nadje nekog trećeg.

makonda-tracker