Farma 5: Sara ljubi Ivana, a flertuje sa svima

0
Dok su Žu, Zorica, Edin, Suzana i Ceca ubacivali kokošku na imanje i prestrašili Divnu, Marko i Katarina su ogovarali Saru, a Miki je odlučio da bude romantičan i pokloni Džidži cvet. U duelu Vanje i Jelene, deblji kraj je izvukla Vanja, pa se pozdravila sa Fa

Jelena G. i Vanja su ćaskale iza WC-a. Golubovićeva je pričala o dodeli štapića. Smatra da se svi farmeri lažno pozivaju na kulturu, iako su joj farmeri štapić bacali, a ne dodavali, što je izraz nekulture. Vanju smatra izuzetno dobrom devojkom, čak i previše za rijaliti poput Farme.

Jelena G. je prepričala razgovor sa Lepim Mićom, koji joj je rekao da će joj žene koje su je klevetale da je prljava i zapuštena, napisati pismo izvinjenja. Vanja ju je uverila da se to neće dogoditi i da je Lepi Mića samo pokušao da je prevari. Ona joj je rekla kako će vršiti nuždu između dva WC-a dok god to pismo ne dobije.

Žu, Zorica, Edin, Suzana i Ceca su u kuhinji pričali o ubacivanju kokoške na Farmu tokom noći. Kokoška je prestrašila Divnu, koja je veoma burno reagovala. Pitali su se ko je odgovoran za ovu šalu. Sumnje su pale na Zoricu koja se svom snagom pravdala. Zorica kaže da su joj bila pune ruke, pa je kokošku i ispustila. Svetlana ju je upitala za verovatnoću da ispusti kokošku baš na Divnin krevet, iako zna da se Divna plaši kokošaka. Divna je spomenula svoj strah od kokošaka u više navrata. Zorica je potom rekla da nije znala, pa je počela da se pravda Divni. Divna joj nije poverovala.

Iza WC-a su ćaskale Suzana i Divna. Divnu je zabrinuo njen rečnik kada je, u polusnu, ugledala kokošku na svom krevetu. Ona nije sigurna u to šta je sve rekla. Suzana joj je opisala situaciju uz uveravanje da nema razloga da brine.

Sara je, u kuhinji, podelila sa ostalim farmerima svoje viđenje protesta Jelene G. Ispričala je da je Svetlana imala nameru da zatvori vrata od WC-a kako bi narod video šta ona zapravo radi. Njih dve su se neko vreme i otimale oko vrata. Suzana je uspela da otrgne vrata Jeleni, pa se moglo videti kako na brzinu pokušava da prikrije tragove.

Marko i Katarina su ogovarali Saru. Primetili su da Sara flertuje sa svima i da se sa Ivanom ljubila deset dana, a za vreme žurke se poljubila i sa Akijem iako ima dečka napolju.

Sara je pozvala Ivana da porazgovaraju. Zanimalo ju je šta je Ivan laprdao juče. Sara mu je saopštila da ga voli i poštuje kao čoveka, ali više ne želi da priča sa njim. Ivan je Sari rekao da ne zna razlog njihove svađe, ali mu je Sara objasnila da se ni ona ne bi sećala posle tolike doze alkohola. Sara je podsetila Ivana da se protekle večeri zakleo. Njoj nije jasno kako je Ivan tako olako shvatio ozbiljnost onoga što je učinio.

Jelena G. je pokazala ruku Edinu žaleći mu se da je ruka peče. Edin ju je uveravao da nema razloga za brigu i da će alergija ubrzo proći. Njemu je zasmetao ton kojim mu se Jelena obratila, pa ju je posavetovao da mu se više ne obraća tim tonom. Jelena G. je rekla kako ona najradije priča tim tonom, i da će tako nastaviti, a ukoliko nekome to smeta, slobodno može otići na drugi kraj imanja.

Miki i Džidža su u dvoroštu. Džidža je Mikiju pričala o Zorici. Smatra da je Zoričino ponašanje takvo da ima potrebu da svima glumi mamu i da bude glavna. Miki je zaključio da je Zorica idiot. Miki je rešio da bude pomalo romantičan, pa je Džidži poklonio cvet. Džidža se obradovala, pa je i zapevala. Ona mu je ispričala i kako je zamolila Šekija da joj pomogne u muži krave. Šeki je pristao, međutim nije uspeo da izdrži dugo. Džidža je sa njim podelila svoje mišljenje o Svetlani. Sumnja da, i pored svih muških takmičara, ona ima ubedljivo najsmrdljivije noge.

U duelu Vanje Mijatović i Jelene Golubović, deblji kraj je izvukla Vanja iako je pobedila Jelenu u kvizu znanja. Ona je i pored dupliranja glasova, završila kao slabiji farmer pa je izbačena sa imanja. Ona se pozdravila sa farmerima, a potom napustila imanje kraj Lisovića.

Čupa je preporučio Jeleni G da se uozbilji i da ode u ženski WC kada za to oseti potrebu. Ona mu je rekla da neće dok god joj se ne izvine svi koji su je oklevetali. Rekla je i da je muškarci nisu oklevetali, pa shodno tome nisu ni krivi.

makonda-tracker