Farma 5: Jelena Golubović zavodi 13 momaka za veče

2
Na imanju u Lisoviću sedamnaesti dan protekao je u komentarima famera o tuđoj higijeni kao i planovima kojima pokušavaju da se dodvore publici koja glasa.
Farma 5, promo foto
Farma 5, promo foto

Zu i Miki su u radionici pričali o farmerima. Zu je zaključila da su svi farmeri nemarni, pa da ona mora da skuplja njihove otpatke. Ona misli da farmeri ne razumeju pravi smisao života u zajednici.

Pridružili su im se Igor i Edin koji su pričali o predstavi. Igora je iznervirala Zorica jer je, iz čista mira, želela radikalne promene u scenariju. I Miki je imao zamerku na Zoricu. On je zaključio da Zorica namerno nikoga ne probudi ujutru, kako bi ona ispala vredna pred gledaocima.

Edin im je potom ispričao kako je proveo noć sa Jelenom G. On je iskoristio priliku kako bi je upitao sve što ga je zanimalo u vezi nje. Zaključak koji je izveo iz Jeleninih odgovora je bio da nijedan od odgovora nema veze sa zdravom logikom.

Džidža i Zu su kritikovale Mikija zbog njegovog poroka – kocke.  Zu mu je priznala da, da je ona na Džidžinom mestu, nikada ga ne bi pogledala. Džidža je upitala Mikija kako može tako olako da troši novac, bez bilo kakvog životnog cilja.

U trpezariji je Jelena G. pričala Lepom Mići kako je velika zavodnica, a uz tu titulu idu i muke kada zavede dva brata ili dva druga, pa mora da odustane od ljubavi. Pohvalila mu se da joj je, jedne noći u kafani, prišlo čak 13 momaka udvarajući joj se. Ona ih je odbila bez razmišljanja. Jedan od njih je bio pesnik koji joj je čak i pesmu posvetio, dok joj je Toma Panters poklonio šešir.

 Suzana se žalila na higijenu u kući. Ivan je rekao kako mu je danas neki bitan datum, a ne može da se seti koji. Sara je rekla Ivanu da je njoj 3. maja treća godišnjica, i da to pamti kao vrlo bitan datum. Suzana ju je upitala da li ima dečka napolju, na šta je dobila potvrdan odgovor. Suzana je priznala da joj nije baš najjasnije zašto većina farmera potencira njenu vezu sa Ivanom. Suzana je potom upitala Ivana da li ima devojku, na šta joj je on odogovorio da upravo sedi pored njega. Sara mu je rekla da ne lupa pred 4 miliona ljudi.

U pismu Zadruge je traženo od farmera da iskažu mišljenje o gazdarici, podeli poslova i tekućim problemima. Svi osim Zorice su imali sjajno mišljenje o gazdarici. Zorica joj je zamerila jer previše spava. Edin je iskoristio priliku da sugeriše Jeleni G. da zatvara vrata od štale kada izlazi. Crnom je zasmetalo jer nema sloge na imanju, ali i suvišni komentari Jelene G.

Miki i Mića su u radionici mešali džem od šljiva. Razgovarali su sa Vanillom. Vanillu je iznenadilo to što se niko od farmera ne usuđuje da prigovori Mići. Miki to objašnjava time što ga se farmeri plaše, plaše se ulaska u raspravu sa njim, dok on nema strah.

Boris i Kaća su u krevetu pričali o farmerima. Katarina ne veruje da su svi iskreni. Ona je sigurna da je par farmera ogovara, i to oni koje smatra bliskim. Borisa nervira to što većina farmera dobacuje i prebacuje zbog njihovog odnosa. Smeta mu jer ne može da se ponaša kako želi. Tvrdi da je stekao utisak da svi ostali pričaju da su oni zajedno zbog glasova, što se ne može pokazati dobro pred gledaocima.

Zadruga je uputila pismo farmerima u kome ih je upozorila da predstava ne sme propasti. Takođe, Zadruga je predložila da se proba održi istog trenutka. Međutim, svi farmeri, osim Jelene G, su tekst pisma protumačili drugačije, uvereni da će se proba održati sutra. Pošto je ponovo došlo do stiuacije Jelena protiv svih, gde joj niko nije poverovao, Zadruga je odlučila da pošalje još jedno pismo u kome je direktno saopštila farmerima da se proba mora održati već te večeri. Zoricu je ovaj nesprazum iznervirao, pa je počela da govori. Međutim Jelena G. joj je konstantno upadala u reč. Zoricu je ovo još više iznerviralo pa je Zorica počela da Jelenu naziva pogrdnim imenima, uputivši joj salvu psovki.

Jelena G. je, po završetku sastanka, otišla do Mikija kako bi mu se požalila na sve što joj je Zorica rekla. Dok su farmeri vežbali svoje uloge, Miki je kuvao džem u radionici.

 

makonda-tracker