Magazin In: Mi smo žene na sve spremne

0
Gošće Magazina In će ove subote, 21.09.2013. od 18.00h na TV PINK otkriti kada i u kojim su životnim okolnostima bile smele, odvažne, rešene da ostvare svaki svoj cilj, a da motiv nije uvek bio muškarac.

Goca Tržan će ekskluzivno ispričati zašto joj je trebalo dve godine da napusti bivšeg muža Ivana Marinkovića, kakve je finansijske probleme imala u braku sa njim i zašto joj je najviše žao što je bila slepa u ljubavi.

Olivera Katarina priča o tome zašto se muškarci danas osećaju ugroženo, i zašto sve žene treba da se leče i od čega i najavljuje svoj oproštajni koncert za 7.novembar. Pevačica Saška Karan priča po koju cenu i čime danas žene u braku kompenzuju nedostatak nežnosti i noći bez seksa.

Ekskluzivno, kako živi homoseksualac u Srbiji u Magazinu In pričaće Boban Stojanović (učesnik u rijalitiju Veliki Brat). Otkriće nam zašto sve više muškaraca prevari svoje žene sa homoseksualcima, kako da prepoznamo gej muškarca na javnoj sceni i zašto se sve veći broj homoseksualaca na kraju ipak oženi ženama u Srbiji...

makonda-tracker