Farma 5: Marko pokušao da polije Jelenu

0
Na imanju u Lisoviću ukućani ne prestaju da šokiraju javnost. Svakodnevne svađe, intrige i spletke sastavni su deo života farmera. Rijaliti je naupustila Anastasija Buđić, koja je imala najmanju podršku gledalaca.

Divna i Sara su iza WC-a pričale kako je dobro što ne mogu da pričaju sa nominovanim farmerima, koji su u izolaciji jer će tako biti skoncetrisani na učenje. Divna je potom ispričala Sari kako je Zu ljuta na sve farmere jer su sinoć iskazali žaljenje jer je ona ostala, a Anastasija otišla u izolaciju.

Zu je iza WC-a pričala sa Divnom o reakcijama ukućana na izbor drugog dueliste, Anastasije. Zu je rekla kako će se promeniti i kako će se ponašati isto kao i ostali farmeri, tako da će prati svega par tanjira. Kaže da će polomiti i neke tanjire, čisto da bi napravila šou. Dodala je i da ima par ideja koje bi napravile haos na imanju, ali će o njima pričati otom potom.

Na tremu su Jelena i Vanja pričale o ljudima sa kojima Jelena ima problema. Za Kaću su zaključile da ima traume i da je isfrustrirana. Jelena je nagađala da je Katarinu, dok je bila dete, ostavio otac i da je to razlog njene frustracije. Jelena je potom ispričala razloge svađe sa Mićom, i kako ju je on opsovao. Ona mu je, tvrdi, vratila istom merom. Vanja joj je govorila da to ne sme da radi. Pričali su o Kaći koja je ušla u sukob sa Jelenom. Jeleni je neverovatno bilo to što je Kaća imala volje i snage da započne svađu iako se prethodnih dana žalila da joj nije dobro. Vanja je pokušala da opravda Kaću.

U štali su bili Marko i Zorica, pričali su o Jeleni G. i o tome kako je Marko pokušao da je polije vodom kako bi ućutala, a Zorica se nadovezala da bi i ona isto uradila da je bila na njegovom mestu.

Ivanu i Sari se, ispred izolacije, pridružila i Zorica. Priznala im je da je nezahvalno što su baš tih troje farmera u izolaciji. Zorica je potom otišla i do Anastasije. Anastasija joj je rekla kako je i Maja Nikolić bila u izolaciji više puta, a opet je uspela da se svaki put vrati. Potom su pričali o tome kako gazda treba da razmišlja kada bira sluge.

Šeki i Vajs su iza WC-a. Šeki mu je pričao kako ne može da živi bez mesa, ali i hleba. On je Vajsu priznao i da ima poteškoća da se kontroliše kada popije koju više.

Suzana i Crni su pričali o Jeleni G. Crni je rekao da mu je drago što su počele da padaju maske, i oni što su bili ok sa njom, prelaze u suprotni tabor. Svi će shvatiti, kaže, da ona ima problem sama sa sobom i da joj to nije taktika, već problem u glavi.

Suzana je upitala farmere da li se slažu da svi jedu jedno jelo, ono koje se skuva za sve farmere, te da ubuduće nema individualnog kuvanja. Svi su se složili. Farmeri su se dogovorili i da Svetlana bude zadužena za kuvanje kafe, pranje šoljica i njihovo odlaganje.

Jelena G. je zahtevala reč. Kaže da zna koga je Suzana prozvala predlogom o kuvanju, pa je predložila da sama sebi kuva obroke, ali isto to što i svi ostali jedu. Farmeri su negodovali. Ona je rekla da ne želi da se izdvaja , već će sama sebi spremiti isto što i Divna spremi ostalima. Divna je podigla ruku i rekla da se slaže. Jelena se takođe složila, dok su ostali negodovali. Zorica je ustala i rekla da niko ne može da gladuje, pa je upitala sve farmere da li se slažu, međutim, ponovo su svi odbili predlog.

Edin je podsetio farmere da su od Zadruge dobili zadatak da naprave pozorišnu predstavu, te da su on i Igor to uzeli na sebe. Oni žele da im Marko V. bude producent. Ostali su se složili. Jelena G. se ponudila da bude Markov asistent, međutim, kako je rekao, njemu asistent nije potreban.

Svetlana je Romani pokazala flašu rakije koju je, kako je rekla, našla u muškom WC-u. Ona je sigurna da neko krade rakiju koju neki koriste kao lek, i da to nije u redu. Zatim je šetala po dvorištu sa flašom i hvalila se ostalima kako je pronašla flašu u muškom WC-u. Šetnju je završila u kuhinji gde su Suzana, Sraa i Divna. Ona je njima rekla da je isprva mislila da flaša služi za pranje zadnjice, a ustvari je neko sakrio rakiju.

Edin, Igor, Marko i Jelena su osmislili predstavu. Dosta dugo su se time bavili. Ideja predstave je da ista sadrži 6 skečeva, tako da svakome u svakom skeču nešto nestane. Divna će biti inspektor čiji će zadatak biti da pronađe nestale stvari. Trebalo je da neko bude diva kojoj je neko ukrao publiku sa koncerta, međutim Divna nije pristala na to. Jelena G. je glavni lik u predstavi, njoj je nestala nevinost.

Čupo i Jelena G. su razgovarali. Jelena ga je upitala da li je oženjen ili ne. Čupo joj je rekao da nije, ali je Jelenu zanimalo ko je pustio tu priču. Jelena mu se požalila kako joj neverovatno deluje da neko može toliko da je mrzi. Jelena se potom požalila Šekiju da je Čupo konstantno opominje, govori šta sme, a šta ne. Šeki je siguran da čupo to radi jer brine za nju. Čupo je dodao da to radi jer je voli.

Crni i Jelena su se prepucavali u kuhinji, on ju je nazivao lažovom, živčanom osobom. Rekao je da nije normalna i da uvek radi nešto kontra. Jelena se branila kako zna svoj posao i glumiće šta želi.

Divna i Suzana su ogovarale Jelenu G. iza WC-a. Priključili su im se Crni i Sara. Suzana je zaključila da Jelena namerno provocira i čudi se kako je ona uopšte prošla testove za ulazak na imanje. Ona izgleda kao da se pribojava da je neko ne udari, dok Divna misli da je generalno zanimljiva za šou, ali da malo preteruje. Sara je nedvosmisleno protiv Jelene G. u svakom pogledu, pa je čak i rekla da joj je nikada nije žao. Crni je zaključio da dotična ima poremećaj, i da hoće da izazove većinu farmera svojim bezobrazlukom.

Vajs je pravio Jeleni J. društvo ispred kuće. Kaže joj da nekima smeta to što se ona lepo oseća na Farmi, i što je konstantno nasmejana. Jelena J. je rekla da ju je baš briga i da će reagovati kada se nešto desi. Jelena J. je zaključila da je jedna od retkih koja ima razumnu komunikaciju sa Jelenom G. i da može sa njom izaći na kraj.

Sa Farme je izbačena Anastasija Buđić koja je imala tek nešto više od 20 odsto glasova gledalaca čak i posle dupliranja glasova koje nastalo njenom pobedom u kvizu znanja. Ona se pozdravila sa farmerima, pa je, vidno razočarana, napustila imanje.

Sara se žali na Zoričinu konstataciju da je bilo ljubljenja između nje i Ivana i spominje kako se njen dečko oseća u ovim trenucima...

 

makonda-tracker