Oprini ekskluzivni intervjui na TLC kanalu

0
Da li želite da znate istinu o Rijani i tome kako se ona oseća po pitanju veze sa bivšim dečkom Krisom Braunom? Da li znate nešto o ljubavnoj priči između Beyonce i Džej Z-a? Znate li da je Džejn Fonda bila u glumačkoj klasi sa Merilin Monro, da je promenila p
Opra Vinfri i 50 Cent, promo foto
Opra Vinfri i 50 Cent, promo foto

Najbolji i najneverovatniji intervjui sa svetski poznatim ličnostima koje je napravila Opra Vinfri sada su dostupni isključivo na TLC kanalu i biće prikazani ove jeseni. Zajedno sa novim sezonama omiljenih serija kao što su Kralj poslastičara, Medijum sa Long Ajlanda ili Pacijenti sa neobičnim zdravstvenim problemima, TLC će prikazati najveće hitove sa mreže OWN (Oprah Winfrey Network) - Opra Vinfri: Novo poglavlje, Opra Vinfri: Predstavljanje i Super Soul Sunday. Pipremite da se pogledate kako izgledaju lične priče holivudskih zvezda, kao i životi političkih lidera koji oblikuju budućnost čovečanstva, sportskih šampiona ili ljudi čija je vizija promenila društvo.

- Ove jeseni, TLC kanal slavi sjajne ljude i inspirativne životne trenutke prikazujući veliki broj emisija o porodici, vezama, hrani, zdravlju ili poznatim ličnostima. Programska šema je zasnovana na omiljenim emisijama publike, kao i novim pričama o neočekivanim životnim trenucima. Od programa na temu kako izgubiti kilograme ili ukloniti ružnu tetovažu, do porodičnih drama i Oprinih najboljih intervjua sa planetarno poznatim ličnostima, odlučili smo da svojim gledaocima predstavimo život kakav vredi gledati - rekla je Ada Roseti, direktor kanala za region jugoistočne Evrope, Discovery Networks CEEMEA.

Takođe, u okviru nove programske šeme na kanalu TLC biće prikazana nova sezona emisije Povratak Hani Bu Bu koja prati život Alane Tompson i njene porodice. Nakon što se proslavila u seriji TLC kanala Devojčice i dijademe koja prati živote devojčica na takmičenjima lepote, Alana je dobila sopstvenu emisiju. Poznata pod nadimkom Hani Bu Bu, ona je ubrzo po početku emitovanja emisije postala fenomen pop kulture u Americi, a Povratak Hani Bu Bu je jedna od najgledanijih serija ikada emitovana na kanalu TLC.

makonda-tracker