Farma 5: Ko ostavlja gaćice na sred sobe?

0
Učesnici pete sezone popularnog rijalitja Farma pričaju o svojim snovima, o svojim životnim odlukama, ali i o muško-ženskim odnosima…
Farma, promofoto
Farma, promofoto

Zuzi i Svetlana su u dvorištu razgovarale o snovima koje imaju na Farmi. Svetlana se požalila da je imala i par košmara. Pošto su obe sanjale i neke svetski poznate glumce i pevače, Zuzi se Svetlani pohvalila kako je upoznala Džordža Klunija.

Miki,  Mića i Edin su mleli žito. Iako taj posao zahteva više  osoba, njih trojica su bili jedini koji su uspeli da naprave.

Džidža i Svetalana su u kuhinji. Svetlana je kuvala kafu. Pridružili su im se i Sara i Zorica, pa su zajedno zaključili kako su kao sirotinja jer od obroka uspevaju da pripreme samo ručak.

Simonida, Iva, Sara, Svetlana i Crni su pričali o Vajsu i Simonidi. Simonida je ubedjena da joj Vajs preti i da je agresivan prema njoj. Ona je dodala i da joj je Vajs u jednom trenutku rekao kako će okrenuti njegovu publiku protiv nje. Zaključili su da je do jadno  od njega, sa čime se složila i Svetlana koja ga je prethodno podržala.

Čupo i Jelena G. su ćaskali o palačinkama. Čupo je prišao Jeleni, legao na krevet i rekao joj kako palačinke i žene treba napuniti šlagom, medom, marmeladom...

Boris je pričao kako se našao među zubarima. Prvo je objasnio šta je to zubotehnička škola, te da je potom imao mogućnost da upiše stomatologiju. Njemu je plan da u Železniku otvori ordinaciju, jer tamo i živi, a da nauči nemački jezik pa da se usavršava u najboljim školama Austrije i Nemačke. Boris je potom sa farmerima podelio utiske sa praktične nastave fakulteta. U drugoj i trećoj godini je, kaže, par puta mogao da se onesvesti zbog prizora koje je video. Razgovor je promenio smer, pa su farmeri pričali o svojoj deci. Boris je od Suzane zatražio da vidi fotografiju njene ćerke, da bi potom zatražio i da je upozna po izlasku sa Farme.

Jelena G. je u sobi priznala kako više ne radi u pozorištu, jer, kako je rekla, glumca više niko ne ceni.  Za to vreme je Mića Sari preporučio da, pod hitno, pronadje dečka na Farmi. Potom je Džidži, Sari i Anastasiji pričao kako je bio, a i ostao san svih žena. Čak je i zapevao, što je izazvalo smeh devojaka.

Dok se Nela sunčala, Marko je učio obimno gradivo u izolaciji. Divna je priznala Suzani da je, protekle noći, htela da je zagrli i prebaci nogu preko nje, ali nije bila sigurna da li kamere snimaju baš njih dve. Suzana joj je rekla da može da joj radi šta god hoće. Divna je zaključila da je ekipa koja se trenutno nalazi na Farmi duhovita i otvorenija, te da moraju praviti više smicalica.

Jelena je, dok su se sunčali, rekla Čupi da je ok da se grle, ali ne pred kamerama kako taj gest ne bi bio pogrešno shvaćen. Jelena je potom prokomentarisala kako je vezala maramu da ne bi imitirala ostale farmere.

Farmeri su dobili zadatak da se dobacuju kutijom oko koje se oblepljeni nalaze zadaci, te da posle određenog vremena dobacivanja izvrše zadatak kako bi došli do glavne nagrade. Prvi zadatak je bio da Divna, koja je uhvatila kutiju, opere noge farmeru do nje, što je u ovom slučaju bila Sara. Drugi zadatak je bio da se popiju 4 čaše vode. Ovaj zadatak je izvršio Marko. Anastasija je, kao treći zadatak, rekla da smatra da Miki treba sledeći da napusti Farmu. Simonida je pružila ruku Vajsu u okviru četvrtog zadatka, Igor je imao zadatak da otpeva pesmu farmera do njega, dok je Katarina imala zadatak da skine 10 komada garderobe sa 3 farmera. Skinula je Borisa, Vajsa i Jelenu. Kao nagradu, farmeri su dobili čokoladice.

Svelana i Crni su pričali o međuljudskim odnosima na Farmi. Ko spava, a ko prvi ustaje. Svetlana je zaključila da većina ispašta jer se nekolicina farmera izležava. Crni je obećao da će, ukoliko on bude gazda, uvesti red i disciplinu, te da će svi ustajati u isto vreme.

Zorica i Boris su ćaskali o Farmi. Zorica mu je objasnila kako je Farma jako edukativan šou, koji služi i za jačanje živaca i spoznavanje sopstvenih granica. Dodala je i da je već drugi put na istom mestu i da uvek nešto novo nauči. Boris je priznao da je dugo razmišljao da li da prihvati ponudu Pinka, ali je shvatio da je učešće na Farmi čast, i da bi neko uradio sve da se dokopa imanja.

Ivan je savetovao Jelenu da natera Svetlanu da im kuva kafe, pošto je Jelena, po zadatku, sakrila Svetlanin šešir. Ivan je zaključio da bi bilo odlično da Jelena ucenjuje Svetlanu kafama. Jelena je rekla da će razmisliti pa će mu javiti.

Miki je sa Džidžom pričao o Jeleninim gaćicama. Džidža mu je rekla kako je videla Jelenine gaćice na sred sobe sa sve uloškom, i da je time bila frapirana. Jelena je, povrh svega, još imala smelosti da kaže Džidži da ih skloni ukoliko joj smetaju. Njih dvoje su primetili da su neki farmeri već počeli da stvaraju štekove hrane. Džidža je zaključila da joj se niko u kući nije zamerio, osim Nele, i to zbog banalne greške u izgovoru.

Crni je primetio da se Vajs sa namerom trudi da svima pomaže i radi sve poslove kako bi što duže ostao na imanju, i smatra to njegovom taktikom. Džidža je rekla kako ga je provalila, i kako je provalila njegovu promenu u ponašanju kada na imanje uđe Proka ili Ognjen. Smatra i da nije bilo lepo od njega kada je ogovarao Micu kada mu je rekla da je šareni.

Mića je upitao Jelenu G. da li ima dečka, i gde je. Tada je prišao Čupo koji ju je poljubio u obraz. Pridružila im se i Sara, za koju je Mića prokomentarisao kako čeka nekog bogataša i da baš iz tog razloga ne traži nikoga na Farmi. Sara je iskoristila priliku da čestita Jeleni G. jer se prvi put obukla kako treb. Jelena joj je pružila ruku.

Jelena i Slobodan su pričali o muško-ženskim odnosima. Jelena je za sebe rekla da je temperamentna, jaka, ali da je sigurnija u sebe u poslu, više nego kada su emocije u pitanju. Slobodanu je pričala i o svom bratu, koji je oženio filipinku. Kaže da imaju skladan brak. Čupa je sa drugog kraja sobe pevao Jeleni G. ko te ljubi ovih dana, s kim se topiš na jastuku.

Jelena je kasnije pričala Simonidi o tajnom zadatku koji je imala, i kako je Ivan hteo da je podmiti jutarnjom kafom u zamenu za šešir. Posle je Jelena upitala Micu, kao stariju i iskusniju, da li je istina da posle pravog seksa, žena tri dana nema potrebu za seksom jer ima upalu mišića.

Miki je ostao zapanjen u kuhinji kada mu je Jelena G. prišla, pritom držeći džezvu sa vodom u rukama, i upitala Miki, da li je ova voda provrela?, jer nije uspela sama da zaključi.

U duelu se lošije pokazala Nela Bijanić, koja je, zbrojenim glasovima i napustila imanje kraj Lisovića. Od nje se prvo oprostila Jelena, da bi se potom pozdravili i ostali farmeri. Farmu je napustila i Mica Trofrtaljka usled zdravstvenih problema, posle konsultacija sa lekarom.

Boris i Katarina su posle čitanja pisma zajedno otišli ispred kuće na cigaru, da bi se potom vratili u spavaću sobu. Boris je odlučio da pređe u Katarinin krevet, da bi, pošto su oboje čvrsto zaspali, Katarina u snu zagrlila Borisa.

makonda-tracker