Žene se momci sa sela: Novi serijal, Provodažije

6
U nedelju 8.9. u 20 sati na televiziji Hepi kreće novi serijal, Provodadžija
Provodažije, foto: promo
Provodažije, foto: promo

Ivana Savić, ove nedelje, u 20h na televiziji Happy, pokazaće da među momcima sa sela ima dobrih đuvegija.

Ekipa Happy televizije i Ivana Savić, u emisiji Provodadžija, potrudiće se da nađu srodne duše za većinu onih koji su usamljeni po srpskim selima.

- Nekada davno, bez provodadzije, život na selu nije mogao da opstane. Uglavnom su to bili stariji,  koji su spajali momke i devojke. Kako su provodadžije nestale, danas je, može se reći, sve teže momcima sa sela da se ožene, jer devojke, čim stasaju beže u gradove - kaže Ivana Savić.

Zato se Ivana Savić ovih dana vraća na selo, dovodi devojku trojici potencijalnih mladoženja i bira najboljeg za nju. Ova forma rijalitija, prilično je popularna i pokazala je veliku zainteresovanost, kako učesnika, tako gledalaca da rešavaju sudbinu napuštenih sela.

- Sve u serijalu je potpuno realno, ništa nije namešteno, montirano, kandidati se sami javljaju, žele da se ožene. Javljaju se i sestre koje žele da ožene braću, majke... Momci sa sela su nevešti sa devojkama, jednom su se ruke tresle pola sata pošto se pozdravio sa jednom lepoticom. Drugi je već posle deset minuta devojku pitao da se uda, ubeđen da je ona njegova srodna duša... – obajšnjava Ivana Savić.

Koliko Ivana, kao provodadžija pomaže i hoće li imati uspeha već u prvoj emisiji, videće gledaoci Happy televizije večeras.

makonda-tracker