Takmičenje za najboljeg stand-up komičara od sutra na televiziji Happy

0
U subotu 7. septembra od 20 časova na televiziji Happy počinje emitovanje izbora za najboljeg stand up komičara Srbije

Zabavljači, komičari, humoristi koji umeju da flertuju sa publikom, u subotu će na Happy  televiziji pokazati svoje umeće i zasmejati gledoace do suza!

Mladi glumci i talentovani zabavljači i komičari konačno će dobiti svoju šansu da se pokažu u najboljem svetlu!

Televizija Happy je tokom leta organizovala audiciju za najboljeg stand up komičara na našim prostorima, a narednih nedelja imaćemo prilike da vidimo kako je to izgledalo na takmičenju širom gradova u Srbiji.

- Tokom jula meseca u Jagodini, Kruševcu, Nišu, Zaječaru, Subotici, Beogradu svi zainteresovani od 15 do 65 godina predstavili su se žiriju. Posle nekoliko faza biran je najbolji stand up komičar, koji će dobiti svoju emisiju na televiziji Happy mogućnost profesionalne karijere u ovoj oblasti, koja je izuzetno tražena i popularna u inostranstvu  - navodi se u saopštenju televizije Happy.

S obzirom da je ovo nešto što se prvi put nudi na našim prostorima audiciju je posetio veliki broj zainteresovanih, koji su želeli da se afirmišu u oblasti stand up komedije.

Pobednik će osim zaposlenja dobiti priliku da mu saradnici u kreativnom timu budu prvih pet plasiranih iza njega u finalu.

makonda-tracker