Nova sezona Paparazzo lova od večeras na TV Pink

0
Peta jubilarna sezona jedne od najgledanijih emisija svih televizija, Paparazzo lov, počinje večeras, u četvrtak 5. septembra od u 21.15h na TV Pink.

Posle tromesećne pauze, profesionalni paparazzi ovog rijaliti šou programa donose snimke koje su tokom proteklog perioda snimili širom bivše Jugoslavije. Naime, prvih nekoliko epizoda novog ciklusa prikazaće većim delom gde su domaće zvezde i zvezdice uživale na moru, pa ćemo videti ekskluzivne snimke Novaka Đokovića iz Tivta, Severine sa sinom iz Dubrovnika, Ane Nikolić pre i posle drame u hotelu Maestral, Bojane Stojković posle razvoda od golmana...

Tu su i najsvežiji ekskluzivni snimci sa rođendanske proslave ćerke Ace Lukasa, kao i snimci najzanimljivijih učesnika Farme koje su paparazzi zabeležili neposredno pre njihovog ulaska na imanje. Najzanimljivije će biti videti skokove u vodu debeljuškaste internet zvezde Simonide.

Večeras ćemo i saznati ko je voditeljka nove sezone, s obzirom na to da su Sandra Čerin i Ana Pendić na porodiljskom, odnosno trudničkom bolovanju.
 
Nova sezona na televiziji Pink - Paparazzo lov počinje!

makonda-tracker