Magazin In i u novoj sezoni televizije Pink

3
I u novoj sezoni Sanja Marinković će se truditi da vam kroz razgovor sa ličnostima iz javnog života, ali i ekspertima iz raznih oblasti približi sve teme iz oblasti muško-ženskih odnosa, ljubavi, roditeljstva, seksa, zdravlja i socioloških fenomena.
Sanja Marinković, foto: Promo
Sanja Marinković, foto: Promo

Kao i ranijih sezona, Magazin In je ostao vrhunski gledan TV format. Sa prosečnim rejtingom u svakoj minuti emitovanja od preko 11% i udelom u gledanosti od 26%, što znači da mu je veran svaki četvrti gledalac i sa prosečnim ričem od milion i šestohiljada gledalaca, izborio se i u narednoj sezoni  u programskoj šemi TV PINK za svoj poznati termin subota u 18h.

U 2013/2014 godini autorka emsije i dalje očekuje svoje najlojalnije gledaoce koje čine 60% žene u velikom rasponu po starosti. Svaka treća je od 20-29 godina ili starija od 45 godina. Međutim i svaka četvrta tinejdžerka zadrži se subotom uz TV Pink. Po obrazovnom nivou, emisiju prati svaki četvrti visoko obrazovan i svaki treći gledalac sa srednjim obrazovanjem. Po životnom stilu 60% ima urbani životni stil.

Karakterističnim tonom i neposrednim pristupom, autorka emsije ove sezone će pokušati da navede gledaoce na pozitivan pristup životu i inspiriše ih na promene.

Svake subote od 18h – Magazin In

*Podaci: Nielsen Audience Measurement

makonda-tracker