Exkluziv: Danas počinje četvrta sezona!

1
Danas u standardnom terminu od 18 časova na Prvoj televiziji počinje nova, četvrta sezona emisije Exkluziv.
Bojana Kesić, Foto: TV Prva
Bojana Kesić, Foto: TV Prva

Prva epozoda najpopularnijeg TV magazina o poznatima počeće zaista ekskluzivno, pa ćete, između ostalog, videti i kako protiče boravak holivudske zvezde Salme Hajek u Beogradu i italijanske lepotice Monike Beluči u Trebinju.

- Pevačica Ana Nikolić će samo za Ekskluziv pričati o tome kako je došlo do tuče sa Mandom Popović, devojkom kontraverznog biznismena Ćazima Osmanija, a prikazaćemo i kako je Jelena Karleuša proslavila rođendan. Biće tu i izveštaj sa Bir festa, presek svega što se u životu poznatih dogodilo u proteklih mesec dana i najnovije vesti iz svetskog šou bizisa – ističe urednica emisije Bojana Kesić (na fotografiji u Attach), koja je posebno ponosna na svoj prošireni tim za novu sezonu.

- Ekskluziv je osvežen novim ljudima, pa su se Jovani Simonović, Nikoli Rumeniću, Ružici Petronijević i Nedi Raković pridružili Jelena Žeželj i Ivan Vukajlović, koji su doneli novu energiju i nove poglede na zvezde. Ono zbog čega su nas gledaoci zavoleli ostaje isto: prvi donosimo novosti iz života poznatih, istinite priče, bićemo na filmskim festivalima i svim važnim događajima koje posećuju i svetske i domaće zvezde.

Bojana ističe da je tajna gledanosti Ekskluziva vrlo jednostavna: gledaoci ga vole zato što je brz, jasan i iskren.

- Mi ne ulepšavamo život zvezda, predstavljamo ga onakvim kakav jeste, ali na naš način, uz tekst koji intrigira i sliku koja privlači pažnju – smatra Bojana Kesić -  U Ekskluzivu se pojavljuju samo najveće zvezde i javne ličnosti koje znaju šta treba da urade kako bi skrenule pažnju javnosti na sebe. Imamo tu mogućnost da ispratimo sve događaje širom Srbije, regiona i sveta, a gledaoci vole kada u 20 minuta sa nama proputuju celu šou biznis planetu.

Današnju emisiju vodiće Jovana Simonović, dok će se umesto Danijele Buzurović ispred kamera, do njenog povratka na male ekrane, naći Jelena Žeželj.

makonda-tracker