Nova letnja emisija i koncert Dječaka na MTV-ju

0
Ovog leta, nijedno dešavanje neće proći neopaženo jer na MTV stiže Summer Festival Report, emisija koja će vam pruziti sve neophodne informacije o najboljim provodima u regionu. Emisija će biti na programu MTV kanala svake subote sa početkom u 21 čas i 30 minu
Summer Festival Report, foto promo
Summer Festival Report, foto promo

MTV ekipa, na čelu sa voditeljkom Marijom Ćurčić, obilaziće muzičke i filmske festivale, prenosiće vam najuzbudljivije momente i informisati o dešavanjima koja ne smete da propustite, a saznaćete i novitete sa regionalne muzičke scene koji se najbolje oslikavaju na MTV listi Domaćica.

MTV ekipa posetiće osam festivala, Southern Soul u Ulcinju, Exit u Novom Sadu, festival horor filma Grossmann u Sloveniji,  banjalučki Demofest, pulski Seasplash festival, Love Fest koji će se održati u Vrnjačkoj banji, Terraneo u prelepom Šibeniku i Sarajevo Film festival, provodićemo se, intervjuisaćemo izvođače, predlagaćemo vam najbolje provode i učinićemo ovo leto bogatije za mnogo dobre zabave!

 U prvoj emisiji, koja je na programu u subotu, 13. jula u 21 čas i 30 minuta, pogledajte kako se Marija provela na Southern Soul festivalu u Ulcinju koji se održao na plaži Copacabana. Tamo su nastupili Alice Russell, Theo Parrish, Jazzanova, Nicola Conte, Ashley Beedle i Vasil Hadžimanov i poslušajte naše predloge kako da iskoristite leto do maksimuma.

Ukoliko u petak ne budete u Novom Sadu, a želite da osetite deo atmosfere Exit festivala, onda nemojte da propustite koncert splitskog benda Dječaci, koji vam prenosimo u okviru emisije Exit Music Hour 12. jula, u 19 časova i 30 minuta. 

makonda-tracker