Željka Stanković je novi finalista takmičenja za Najboljeg stand up komičara

0
Širom Srbije započele audicije za najboljeg stand up komičara na našim prostorima, ali u Zaječaru, nimalo nije bilo smešno

Kandidatkinja za najboljeg stand up komičara Srbije, Željka Stanković, iz Niša, vozom je pošla na audiciju, koju organizuje televizija Happy u Zaječaru, a vagon u kojem se vozila se zapalio!

- Devojka je pošla na takmičenje za naj komičara, ali njoj uopšte nije bilo smešno – kažu iz organizacije audicije televizije Happy, koja je održana u Zaječaru. Naime, Željka je i još dvadesetak putnika bilo je u vozu kome se usled pregrevanja zapalio motor.U kratkom roku veliki i gust dim je počeo da guši putnike. Na svu sreću svi putnicu su uspeli nepovređeni da izađu iz voza.

Uporna, u želji da pokaže znanje, Željka Stanković, ipak, je preko njiva stigla do auto puta, odakle je stopiranjem stigla prvo do Svrljiga, a zatim do Zaječara, gde se održavalo takmičenje.

Četvoročlani žiri u kome su bili autor emisije Goran Marković, glumica Jelena Matijašević, stand up glumac Aleksandar Perišić i Nataša Petrović, glumica zaječarkog pozorišta, nisu ni slutili šta se dogodilo mladoj devojci pred nastup kojim je osvojila njihove pozitivne kritike, a sebi obezbedila palsman u finalno takmičenje,koje će se održati u Beogradu 21. Jula.

Podsećamo, pobednik audicija za najbolkeg komičara Srbije dobiće svoju emisiju na televiziji Happy, a saradnici će mu biti petoro takmičara plasiranih odmah iza njega u finalu.

makonda-tracker