Jelen Top 10 na Arsenal Festu

0
Ovonedeljna emisija Jelen Top 10, koja će na programu biti u nedelju 7. jula od 00:25h na Prvom programu RTS-a, biće posvećena trećem izdanju Arsenal Festa, festivala koji je od 27. do 29. juna, u bašti Doma Omladine u Kragujevcu, okupio najveća imena domaće
Hypnotized, foto: Promo
Hypnotized, foto: Promo

Ekipa emisije Jelen Top 10 seli se na otvorene koncertne prostore i donosi vam izveštaje sa lica mesta! Ovoga puta naša kamera zabeležila je nastupe i intervjue sa nekim od najzanimljivijih zvezda festivala u Kragujevcu, koji se održavao tri dana na četiri različite bine.

Među nastupima koji su privukli najviše pažnje publike svakako su rokeri Hyponotized, pank- rokeri Goblini, zvezde hrvatske rok scene Hladno pivo, alternativci Repetitor, gosti iz Hrvatske Žanamari & J'Animals, kao i Popečitelji, rege bend ZAA i kultni sastav Eva Braun.

Kroz razgovor sa gitaristom i pevačem grupe Eva Braun, Goranom Vasovićem Vasketom, saznajte planove benda koji na domaćoj sceni već 25 godina neguje specifičan pop-rok zvuk. Takođe, bićete u mogućnosti da, kao novitet na našoj listi, vidite i njihov novi spot za pesmu Tako je čudno, zar ne?.

Zvezde hrvatske scene, grupa Hladno pivo, poznati po regionalnim hitovima Nije sve tako sivo, Samo za taj osjećaj i Ezoterija, došli su u Kragujevac sa dosta novina, između ostalog sa novim singlom Na ovim prostorima, kojim najavljuju novu fazu u radu benda.

Pored razgovora sa izvođačima sa Arsenal Festa, pogledajte i ove nedelje kako su se vaši omiljeni spotovi pozicionirani na Jelen Top 10 listi.


Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić




makonda-tracker