Novo na TV Pink: X Factor, The Voice i povratak kviza Multimilioner

2
Televizija Pink za predstojeću sezonu pripremila je nove projekte, među kojima su peta sezona Farme, dva svetski popularna talent šou programa X factor i The Voice, najgledanija turska serija u regionu Sila i povratak kviza Multimilioner.
X Factor, promo foto
X Factor, promo foto

Sezona počinje već u prvim septembarskim danima, kada će se u Lisoviće useliti novi farmeri. Produkcija obećava još jednom odličan kasting koji će privući kao i do sada milionski auditorijum i potući rekorde koje je postavila Farma, čija je završnica pred nama.

Prijave za talent šou program X factor su već počele, kao i spekulacije ko će biti mentor budućim mladim zvezdama. Pobednika očekuju album, turneja, ugovori sa Sony music i City records produkcijom u vrednosti od 200.000 eura. A čim se završi ovaj šou, započinje drugi, takođe veoma popularan, The Voice koji se prikazuje u čak 53 zemlje sveta. Dok je u X factoru pored pevanja potreban, šarm i harizma, Voice-u kao što i naziv govori odlučuje isključivo pevački talenat, jer mentori ne mogu da vide takmičare.

Fenomenalni rezultati u susednoj Hrvatskoj obećavaju visoku gledanost turske serije Sila, čiji start se očekuje polovinom naredne sezone. Naime, u ovoj zemlji serija o prisilnoj udaji na Istoku devojke vaspitane u zapadnom maniru privukla je blizu 40 odsto publike.

Posle jedne godine pauze, na TV ekrane se vraća licencni kviz Multimilioner, jedini u kojem se zarađeni novac odmah odnosi kući. Nova sezona donosi scenografsko osveženje, ali i novog voditelja, već dobro zapamćenog u kvizovima, Ivana Zeljkovića.

Dogovorene su i nove sezone već godinama popularnih emisija: Sve za ljubav (deveta sezona), Zvezde Granda (osma sezona), Paparazzo lov (peta sezona), Bračni sudija (treća sezona), Magazin In (jedanaesta sezona), Nedeljno popodne (deveta sezona), Grand šou (petnaesta sezona) i drugih.

Sve ove najave obećavaju uzbudljivu jesen, zimu i proleće na TV Pink.

makonda-tracker