Farma 4: Stanija ima probleme sa ženama zbog lepote

0
Dok su farmer spavali, Ljuba i Goca su ogovarale Staniju iza WC-a. Ljubi je neverovatno delovalo to što je Stanija prokomentarisala njene prste na rukama. Ljuba joj je uzvratila rečima da su njeni lepi jer ništa ne radi. Stanija prokomentarisala da je ona tu d

Dok su farmer spavali, Ljuba i Goca su ogovarale Staniju iza WC-a. Ljubi je neverovatno delovalo to što je Stanija prokomentarisala njene prste na rukama. Ljuba joj je uzvratila rečima da su njeni lepi jer ništa ne radi. Stanija prokomentarisala da je ona tu da bi ulepšala Farmu.

Ekrem je sa Saškom i Jovanom ćaskao o finalu u kome se našao prošle sezone. Opisao im je kako je tada bio toliko pijan da nije uspeo da prepozna rođenu sestru. Saška je konstatovala da bi izbacivanje trebalo da se održi u prepodnevnim satima, jer je samo tada Ekrem trezan.

Filip je priznao Staniji da obožava da se kocka. Stanija nije oduševljena time, ali je pristala da, pošto izađu sa Farme, odu u najveći kazino u Vegasu. Filip je potom pričao Staniji kako je izuzetno popularan, te kako ima odlične fotografije. Stanija je priznala da ne voli muškarce koji se bave manekenstvom.

Vesna je pričala sa Filipom i Stanijom. Staniji je rekla da će imati problema sa ženama u kući, ali i van nje jer je lepa i zgodna, a žene su zavidne. Stanija je rekla kako nije ni najlepša, ni najzgodnija, ali da ima ono nešto. Vesna je zaključila da su žene u kući onda ljubomorne na nešto što ona (Stanija) ima, a one ne. Vesna je potom pričala o poštovanju. Ona je potom ogovarla Gocu. Rekla je da oni sa njom imaju problem jer ne žele da joj se šlihtaju. Vesna smatra da je Goca na nju ljubomorna jer ima mnoge traume iz prošlosti.

Danijel je upitao Ekrema da li je spreman za izbacivanja. Ekrem je rekao kako je obukao najbolje odelo. I ostali farmeri su ga pohvalili da izgleda lepo. Ekrem je zaključio da ga memo izbegava jer će on večeras otići sa Farme. Ekrem je predvideo da će Memo Farmu napustiti u petak.

Ljuba i Goca su prale sudove. Ljuba se pitala da li ih sada svi farmeri namerno zafrkavaju jer ne rade ništa. Goca je ogovarala Vesnu, rekla je kako joj se sada šlihtala, ali da nikada neće moći da se druži sa njom. Zatim je ogovarala i Staniju. Za nju je rekla da neće oprostiti to što joj je Stanija rekla da je polu pevaljka.

Ognjen je došao na imanje kako bi izbacio jednog farmera. Farmer sa najmanje glasova i prvi finalista koji napušta Farmu je Saška Karan. Ona se pozdravila sa farmerima, a potom napustila imanje kraj Lisovića. Ona je kasnije izjavila da je očekivala da će biti prva koja će napustiti Farmu u finalnoj nedelji.

Na Farmu se vratilo i osam farmera koji su ranije napustili Farmu. Oni neće imati pravo da se takmiče za glavnu nagradu. Ekrem je kasnije upitao Tarota da li bi mogao da napravi koncert u Areni. Tarot mu je odgovorio da bi došlo previše ljudi, pa bi Arena bila mala da primi sve obožavatelje. Predložio mu je da otpeva samo dve pesme, a da onda, kao prava zvezda, ode limuzinom.

makonda-tracker