Farma 4: Stanija neće seks sa Filipom

1
Sha je komentarisao svog psa Hulka. Memu je priznao da je navikao na Hulka na Farmi i da bi mu bilo teško kada bi Hulk morao da ode kući. Memu smatra da je Hulk simpatičan pas i da se vidi da mu je Sha gazda.
Stanija Dobrojević, foto: TV Pink
Stanija Dobrojević, foto: TV Pink

Era je pokušavao da ubedi Ekrema da će Farma trajati preko 110 dana, a da će on morati da ostane do samog kraja. On je ljutito to poricao i tvrdio da, kako su se farmeri sami preračunali, ostaju tamo 108 dana.

Proka je posetio Farmu kako bi poveo putnike namernike na put kući. Pošto su ispratili putnike namernike kako dolikuje, farmeri su započeli komentarisanje razloga zbog koga su oni posetili Farmu. Najbliži rešenju misterije su bili Vesna, Danijel i Jovana koji su zaključili da su putnici namernici zapravo verni gledaoci Farme koji su dobili priliku da posete imanje.

Proka se ubrzo vratio na imanje kako bi, zajedno sa farmerima, odveo deo životinja sa imanja. Prilikom utovara prasića u prikolicu za transport, jedno prase je uspelo da se izmigolji i pobegne farmerima. Prase je ubrzo uhvaćeno i vraćeno, zajedno sa ostalim životinjama, u prikolicu za transport. Odlazak životinja je izmamio suze na lica farmera.

Stanija je Filipu rekla da je sve savršeno, samo da ostane tako do kraja. Ona je zaključila da će u nedelju biti good bye Charle za nju, iako će dati sve od sebe da nauči gradivo. Filip joj je priznao da mu Stanija, od sutrašnjeg dana, postaje najduža veza.

Stanija je potom komentarisala najnamazanije ukućane. Za najnamazanijeg smatra Memu, za koga je rekla da je najiskreniji igrač, što je i razlog zbog koga ga se svi plaše. Za to vreme su Memo, Saška i Ljuba u dnevnoj sobi ogovarali Staniju i Filipa. Smatraju da je Stanija odglumila tugu zbog odlaska životinja sa imanja, jer se nije potrudila čak ni vodu da im donese tokom boravka na Farmi.

Filip je pričao Staniji kako je sve odbacio i kako ga komentari ukućana ne zanimaju. Kada se vratio, shvatio je da mu je jedino ona bitna i da jedva čeka da izađu napolje i da je upozna sa svojima. Tvrdi da joj neće ni dlaka sa glave faliti. Pomenuli su i novinare, te tvrde da im neće dozvoliti da se mešaju u njihovu vezu. Stanija je takođe pomenula i kako je sa dvadeset godina želela da bude poznata, ali, kada je uvidela kako novinari o njoj pišu sve negativno, a najviše laži, poželela je da se vrati normalnom životu.

U pismu Zadruge koje je pristiglo u toku dana, Zadruga je saopštila farmerima da su dvoje farmera imala tajne zadatke, i to Vesna da kuva kafu, a Goca da ne priča šta je sve u toku dana radila. Zadatak su uspešno obavile, pa su dobile i nagradu – frizerski tretman. Obe su se obradovale ovom nagradom, pa su se odmah zapitale kada će moći da je iskoriste. Saška je priznala da im zavidi i da je ljubomorna zbog nagrade.

Ekrem je pitao Staniju da li je videla njegove sinove i šta misli o njima. Stanija nije znala za kog sina pre da se odluči. Vesna je ponovo zapretila rečim da Filipa napolju čeka Steva, tako da je bolje da se odluči za nekog Ekremovog sina. Stanija se branila rečima da je izvesni Steva Filipov najbolji prijatelj. Vesna je uzvratila da to od prijatelja i počinje. Filip je čuo ovu raspravu pa je uzvratio Vesni da joj neće biti dobro od Steve i njega pošto izađu sa Farme. Vesna tvrdi da je Stanija na Farmi bezbedna i da je njega izabrala jer joj neće ništa raditi, već bezbedno može da skače po njemu, a da se o tome ne priča.

Stanija i Filip su ubrzo potom pokušali da dokuče odakle Vesni informacije o Stevi. Filip pretpostavlja da je saznala sve dok je bila van Farme. Stanija je zaključila da bi bilo logičnije da Filipa povezuju sa Vladimirom Stanojevićem, jer se za njega priča isto što i Vesna za Filipa.

Stanija i Filip su šetali po imanju. Filip je upitao Staniju, zbog čega oni ne bi imali seks na Farmi? Stanija je odgovorila kako će publika misliti da im je to taktika do pobede ukoliko to urade javno. Dodala je i da će početi da liče na Jovanu i Danijela i da će to shvatiti kao Filipovo opravdavanje za glasine da je gej. Stanija je rekla da bi tim činom pogazila sebe i da će izdržati još desetak dana, kada je već toliko uspela.

Ognjen je najavio farmerima pitanja gledalaca. Pitanja su bila najrazličitija, od pitanja o prijateljima farmera, njihovih izjava i ogovaranja.

makonda-tracker