Jelena Karleuša: Ko stoji iza priča o debaklu

4
Jelena Karleuša, prvi put, u specijalnom izdanju emisija na Hepi televizije, o pozadini dešavanja na koncertu na Ušću
Jelena Karleuša, foto: Story press
Jelena Karleuša, foto: Story press

Jelena Karleuša, direktno u kameru televizije Happy, u nedelju, u 20 sati, ispričaće istinu o svemu što se dešavalo na njenom koncertu na Ušću!

U specijalnom izdanju emisije Glamur, Karleuša će, bez dvoumljenja, razotkriti ko je kriv za medijske spekulacije, koliko ima istine u njenim intervjuima, da li iza svega stoji – jedna osoba!

- Jelena Karleuša je pristala da u specijalnoj emisiji, na Hepi televiziji, odgovori na sva pitanja i konačno, stavi tačku na priče o posećenosti koncertu na Ušću, da li je zaista preživela medijski linč, ko je podržao, a ko sabotirao - kažu na televiziji Happy.

Pop pevačica, koja godinama u svom maniru, bez dlake na jeziku komentariše sve aktuelnosti, i ovog puta će, iskreno, bez zadrške, ispričati istinu, pomenuti mnoga imena, a, neka će, veruje se, defintiivno izbrisati.

U studiju teelvizije Hepi, Jelena Karkeuša će prvi put imati priliku da vidi i čuje mišljenje svojih kolega o svemu, a na iznenađenje koje je očekuje, neće ostati imuna, niti ona, niti njeni fanovi.

 

makonda-tracker