Farma 4: Ekrem strahuje od Dunjića

0
Zadruga je rešila da farmerima pošalje par putnika namernika, a kao najzanimljivija je izabrana porodica Dunjić iz Lapova. Međutim, nije svima svejedno zbog njihovog dolaska, a naročito Ekremu...
Ekrem Jevrić, foto: TV Pink
Ekrem Jevrić, foto: TV Pink

Saška je priznala Goci da joj je Filip predložio nju za slugu. Goca je shvatila da je to moguće jer je, kako je rekla, Filip izuzetno bezobrazan. Ljuba je takođe načula priče o Filipovom predlogu. Vesna im je skrenula pažnju da Filip ima jednog druga za koga se priča da je u vezi sa Filipom. Radojka smatra da je ovo vrlo realan scenario. Saška je rekla da nije želela da Gocu postavi za slugu, jer joj je koleginica, a i nije želela da još više provocira strah koji Goca ima od zmija. Jedan od razloga zbog kog Goca nije sluga je i taj što je niko do sada nije postavio na tu funkciju. Filip je dao sve od sebe da Stanija i on ne dobiju neslavnu titulu, ali mu nije pošlo za rukom.

Pošto se gazdarica sa slugama vratila sa pijace, punih džakova, raspakovali su hranu na oduševljenje ostalih farmera.

Ljuba i Saška su u kuhinji pričale o Vesni.  Ljuba je rekla za Vesnu da je sama od sebe napravila lažova, što joj je, smatra ona, dobra taktika. Više od polovine farmera još uvek ne može da prepozna kada Vesna govori istinu, a kada laže. Ljuba je sigurna da je osoba koja će dobiti njen štapić Stanija, jer je, kako je rekla, kolektivna budala i da hoće od sebe da napravi žrtvu, a ustvari napada sve oko sebe.

Zadruga je rešila da farmerima pošalje par putnika namernika, Naime, gledaoci Farme su imali priliku da se prijave putem zvanične Facebook stranice Farme i provedu dan sa farmerima na imanju u Lisoviću. Oni koje je Zadruga odabrala kao najzanimljivije je porodica Dunjić iz Lapova. Posle predstavljanja u Areni, gazda Proka je odveo putnike namernike do same kuće. On je upoznao Dunjiće sa farmerima, a potom zatražio od farmera da Dunjiće ugoste kao svoje najbliže. Farmeri su dali sve od sebe kako bi ugodili putnicima. Isprva su farmeri želeli da ugoste Dunjiće u gazdinoj kući, ali su oni zahtevali da spavaju sa ostalim farmerima. Mama Violeta je upozorila malog Đoleta da ne govori ništa o Farmi farmerima, a on joj se požalio kako su ga Stanija i Filip već nešto upitali. Posle večere je Violeta zaključila da Ekrem misli da su Dunjići na Farmi došli kako bi odneli pobedu.

Saška i Ljuba su pričale kako su neki farmeri bili negostoljubivi. Ljubi je bilo bitno da je dala sve od sebe da ispoštuje goste, a za ostale joj nije bitno. Za Akija su zaključile da se poneo nezrelo.

Saška je pročitala pismo Zadruge u kome se kaže da će slučajni putnici prespavati na Farmi. Zadruga je predložila farmerima da se potrude da se gosti osećaju prijatno. Saška je potvrdila da je razmišljala u tom smeru, pa će ponuditi Cveti ili nekome drugom da prespava u gazdinoj kući.

U spavaćoj sobi je Ekrem rekao Memi i Akiju da ne želi da pozdravi goste jer ga oni, tvrdi on, ne znaju. Memo je upitao Ekrema da li zna zašto su putnici na Farmi, da bi Ekrem odgovorio kako im je verovatno pukla guma. Aki mu je saopštio da su Cveta, Violeta i Đorđe ubačeni na Farmu odlukom naroda sa 87% koliko gospoda nikada nije imao. Ekrem tvrdi da ima više glasova i od njih i da Aki nema pojma. Aki je nastavio da provocira Ekrema dezinformacijama.

 

makonda-tracker