Farma 4: Ljuba i Jovana oplele po Staniji

0
Ljuba je za Staniju rekla da je folirant i da joj smeta njen mozak, Jovana je zaključila da ona zapravo nema mozak, a Danijel da starleta ne podnosi kada nije u centru pažnje...S druge strane Saška Karan je izabrala Staniju za slugu zajedno sa Memom.
Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević

Era i Memo su u kokošinjcu pokušavali da pronađu sakrivena jaja. Memo je otišao toliko daleko da je čak pokušao da pomeri krave i kokoške kako bi došao do gnezda sa jajima. Eru je razljutio način na koji je Memo pokušao da rastera kokoške. Memi nije bila jasna Erina ljutnja, jer je on taj koji leži u balezi. Pošto su pronašli jaje, došlo je do malog slavlja.

Ljuba, Goca, Era i Memo su čistili tek ubranu boraniju. Stanija je prolazila pored njih, a Ljuba joj je dobacila da nema pravo da je naziva budalom jer ona nju nikada nije nazvala nekim pogrdnim imenom. Stanija je rekla da su svi farmeri budale jer su protekle noći svi digli ruke kada se pokrenulo pitanje da li je ona ljubomorna na Danijelovu i Jovaninu veridbu. Stanija se potom udaljila od njih da bi joj Memo dobacio da slobodno zaplače ako želi, ona se vratila i rekla mu da je on najveća budala i igrač, ali da su ga Filip i ona na vreme razotkrili.

Stanija je Filipu rekla da je pričala sa Danijelom i da joj je on rekao da će baš ona ispasti najgora od svih. Filip je potom pozvao Danijela kako bi im pojasnio na šta je mislio kada je to rekao, ali je Danijel odbio da komentariše bilo šta dodavši da će Stanija sve sama videti po izlasku sa Farme. Potom su prepričavali veče kada je bila veridba. Danijel je zaključio da Stanija to veče nije bila u centru pažnje, pa ju je to, u kombinaciji sa time što je Filip nije zaprosio dovelo do ludila. Stanija se pohvalila da su nju dva puta verili momci koje Jovana nije videla ni na filmu.

Danijel je kasnije Jovani prepričao razgovor sa Stanijom. On je zaključio da Jovana konstantno ima jednu priču koju ponavlja, a da zapravo beži od realnosti.

Ljuba je ogovarala Staniju. Ona nije mogla da veruje da joj je Stanija rekla da je budala. Za Staniju je rekla da je folirant i da joj smeta njen mozak. Jovana je zaključila da ona zapravo nema mozak, a Ljuba se nadovezala rečima da joj mozak služi da se samo gleda u ogledalo. Ljubi je bilo drago kada joj je jednom stala ispred ogledala. Danijel je zaključio da Stanija ne podnosi kada nije u centru pažnje. Pričali su o tome kako Stanija ima svoja omiljena mesta na imanju i to uglavnom tik ispred kamera.

Saška je, posle dužeg monologa, za sluge izabrala Mema i Staniju. Po završetku izbora sluga, farmeri su prešli u Arenu gde su mogli da pogeldaju video poruke svojih porodica. Emocije su proradile, pa pojedini farmeri, ali i članovi Zadruge nisu krili suze.

Po odgledanim video porukama, farmeri su komentarisali. Ekrem je pohvalio Mema kako ima divnu ženu, sa sinčićem koji je isti on. Memo je ponosan na ove Ekremove reči. Priključio se i Sha. Reperu nije bilo jasno zbog čega nije video oca u video poruci. Ljubi je žao zbog toga što nije videla stariju ćerku, dok je Saška hvalila svoju ćerku.

makonda-tracker