TV lica...kao sav normalan svet sa Ljubom Vranješom

0
Emisija TV lica… kao sav normalan svet u kojoj gostuje selektor rukometne reprezentacije Ljubo Vranješ, biće na programu u subotu 22. juna od 15h na Prvom program RTS-a.
Ljubo Vranješ, foto: Promo
Ljubo Vranješ, foto: Promo

Posle dve pobede na utakmicama kojima je odlučena dalja sudbina naše rukometne reprezentacije i odlazak na EP, Ljuba Vranješ postao je u samo nedelju dana sportska ličnost o kojoj se najviše govori. Nepodeljene simpatije zaslužio je ne samo pobedama vec i činjenicom da za ovaj podvig nije uzeo honorar, verujući da je to način da se oduži svojim korenima, kako sam kaže.

U ovoj emisiji Tv lica kao sav normalan svetu danu kada je imao popodnevni let za Nemačku gde živi, Ljuba Vranješ je govorio o odrastanju u Švedskoj gde je i rodjen , o srpskom poreklu, o običajima, o maminom pasulju koji i danas najviše voli,o slavljenju i srpskih i švedskih praznika, o prijateljstvima za ceo zivot…Na treningu mladih rukometaša gledao je nove nade medju kojima su i njegovi setrići Luka i Marko, a zatim je otišao da se pred put pozdravi sa sestrom Janom koja sa porodicom živi i radi u Beogradu.Bila je to prilika i za razgovor o detinjstvu, ženidbi u Sabornoj crkvi sa Švedjankom Marijom , ali i tome kako ništa nije nemoguće i da veruje da ćemo se radovati uspehu orlova u januaru 2014.

Autor Tanja Peternek Aleksic

 

makonda-tracker