Farma 4: Ekremove ispovesti, želje i ambicije

0
Filip Mitrović od sinoć više nije na Farmi, a pre večeri koju je obeležio duel, dan na imanju protekao je mirno. Ukućani su se šalili, sunčali i komentarisali to ko je potencijalni pobednik.
Farma, promo cover
Farma, promo cover

Eri je tokom noći neko od farmera postavio prepeličja jaja po podu oko kreveta. On je primetio jaja, pa ih je pokupio i naređao na sto. Pošto se osvežio, vratio se u spavaću sobu i posmatrao ostale kako spavaju, a zatim počeo da zadirkuje Tarota. Obraćao mu se rečima da mora da ustane jer je sluga i vukao ga je za noge. Tarot nije preterano obraćao pažnju na Eru, nije se ni pomerio.

Memo je pitao Sha da li ikada pomisli da će izaći napolje. On tvrdi da mu to nije padalo napamet. Kaže da su, pre ulaska na Farmu, ljudi oko njega bili uvereni da će se dugo zadržati na Farmi. On nije bio optimističan.

Stanija je pitala Tarota šta mu se desilo sa usnama. On joj se požalio da ga je ujela pčela, da bi Stanija na to krenula sa zafrkavanjem da je stavio silikon u usne. Tarot joj je predložio da ode na sunčanje, a da će on pozvati sve ostale farmere kako bi videli gde ona  ima silikone. Ona mu je rekla da ih ima samo u grudima, a da joj je guza potpuno prirodna.

Tarot je rekao Eri da Stanija hoće da se prijavi za izbor za mis, na šta je Era prokomentarisao da je ona matora za to. Stanija je sigurna da bi sve oduvala. Era je nastavio rečima da bi sigurno oduvala konkurenciju da je nekoliko godina mlađa. Potom joj je pričao kako on stalno organizuje takve izbore u svom hotelu, gde je i član žirija. Devojkama tamo zamera to što su spremne i da plate da bi prošle na izboru.

Ekrema je zanimalo da li je Igbala ljubomorna zato što on provodi vreme sa Ljubom. Memo smatra da nije, te da je sve u redu i da ne treba da brine. Ekrem se potom poverio Memu kako se jedne godine zamalo udavio na letovanju u Budvi, pa se od tada plaši da pliva. Potom mu je pričao kako će, pošto se vrati u Ameriku, Igbali da kupi farmerice, cipele, specijalan veš i bundu od dve hiljade eura.

Sha, Danijel, Tarot i Aki su diskutovali o tome ko bi mogao izaći kao pobednik Farme. Favoriti po mišljenju Sha su Jovana i Goca.

Na tremu su Aki, Sha, Memo i Tarot. Spominjali su prvo mesto i Staniju koja se odmah pojavila i ušla u raspravu. Smatra da joj je obraz čist, za razliku od nekih farmera.

Jovana je masirala Gocu. Njih dve bi volele da se oba Filipa vrate iz duela, pogotovo Mitrović. Jovana je zaključila da je Filip P. preterao sa istupima. Goca je upitala koliko su dugo njih dvoje bili u vezi. Jovana je rekla da su u pitanju tri meseca, ali se osećala kao da su ukupno bili nedelju dana zajedno. Pričala je i kako je on lagao da je nju ostavio, tvrdi, bilo je suprotno. Priznala je da mnogo toga ne želi da kaže jer ga štiti i da bi pokazala da joj ne smeta njegova veza sa Stanijom, ali, dodala je, ukoliko nastavi da je gazi, ona će progovoriti o svemu što zna. Rekla je da će tada izneti sve po cenu da ispadne kučka.

Vreme je za duel. Posle duela, odlukom gledalaca, Farmu je napustio Filip Mitrović. Pošto se pozdravio sa farmerima, pokupio je stvari i napustio imanje.

makonda-tracker