Balkanskom ulicom: Boris Pingović i Nebojša Dugalić

0
Ovonedeljna emisija, Balkanskom ulicom, koja je na programu RTS-a 9. juna u 13.30, u duhu je prošlog vremena, u duhu onih dana, u duhu kabarea Da, to su bili dani.
Vesna Dedić, foto Marko Poplašen
Vesna Dedić, foto Marko Poplašen

Boris Pingović i Nebojša Dugalić govorili su o svom detinjstvu, odrastanju, fakultetskim danima, a u pauzama su izvodili segmente iz kabarea Da, to su bili dani, koji i nakon dve stotine izvodjenja, izaziva veliki odziv publike. 

Gledaoci će moci da čuju kako je izgledalo devedesetih biti stipendista Narodnog pozorišta, gde je stipendija iznosila jednu do dve marke i kako su još u studentskim danima Boris i Nebojša svirali u Domu omladine u Beogradu i Herceg Novom preko leta, spajajući ljubav prema muzici i zaradu. 

Kako je izgledalo kada su se na Zelenom vencu, u Beogradu prepirali da li je bolje da, skupivši obojica dobijene stipendije, kupe džak krompira, ili luka, kako izgleda veče Nebojše Dugalića, kada sa suprugom uspava i peto dete... i kako zvuče pesme koje piše i u emsiji recituje Boris Pingović, gledaoci će moći da čuju 9. juna u 13.30h samo na RTS1, u emisiji Balkanskom ulicom.

makonda-tracker