Farma 4: Filip Panajotović napustio imanje

0
U duelu pobedu je odneo Filip Mitrović koji je pokazao bolje ukupno znanje, pa je posle dupliranja glasova imao više glasova publike od Filipa Panajotovića. Filip se pozdravio sa ostalim farmerima, a potom je napustio Farmu.

Era je odlučio da ovog jutra napravi doručak. Prosejao je brašno, a zatim je otišao do kuhinje kako bi umesio hleb. Pošto je bilo potrebno da sačeka da hleb naraste, Era je odlučio i da opere sudove. Ubrzo mu se pridružio i Sha, pa su zajedno komentarisali koliko je dana prošlo. Era ga je hvalio komentarima da je Sha nosio sve na leđima, a uprkos tome nije pokvario odnos sa starijima.

Ljuba je protekle noći čula u prolazu kako neko ogovara Sha. To mu je prenela, a on je ostao ravnodušan po pitanju ogovaranja.

Eri nije bilo dosta što pravi hleb, pere sudove, pa je očistio i pod u kući, dok su ostali farmeri ćaskali o automobilima, ogovaranjima, o vremenu provedenom na Farmi.

Proka je doneo seno, pa je pozvao farmere da ga istovare. Za to vreme je Stanija na ljuljašci govorila Memi kako je Filip P. već naučio 40 od 50 pitanja. Stanija se potom popela na prikolicu kako bi pomogla u istovaru sena. Za njom se odmah popeo i Sha.

Memo je pitao Staniju kako je moguće da se prethodnog dana smeškala uprkos svim provokacijama. Rekla mu je da je to njen odbrambeni mehanizam. Pridružio im se i Sha koji je savetovao da se izmakne i ne ulazi u konflikte. Ukoliko je neko bude iznervirao, kaže, treba da pozove njega i Memu, a oni će sve srediti.

Farmeri očekuju i neko vanredno izbacivanje. Sha je nabrojao farmere za koje smatra da moraju ostati do samog kraja (Stanija, Miki, Goca, Danijel i Aki). Na pomen Akija, Stanija je ljutito upitala zašto je baš njega naveo. Ona je zaključila da će Aki sigurno biti sledeći gazda, a samim tim će ona postati sluga. Sha ne veruje u takav ishod.

Potom su pričali o drugoj soluciji, ukoliko Stanija bude gazda. Sha je rekao kako nikada ne bi svoju devojku postavio za gazdu, jer bi jedva čekao da ona ispadne i da mu se vrati. Složili su se da Filip P ima vrlo male šanse za ispadanje.

Sha je potom pričao sa Akijem. On je Akiju rekao da je uveren da Filip M. neće ispasti. Aki se složio, pa je za Staniju dodao da je pijavica i da se, čim je Filip otišao u izolaciju, ona zalepila za Ekrema. Sha mu je rekao da zna priču da je Stanija jednom farmeru rekla da jedva čeka da otkači Filipa. Aki je rekao da Filip P. to isto priča farmerima za Staniju.

U razgovor se ubacio Memo koji se šalio da je Filipa Stanija oterala da uči i zapretila mu da će ga šutnuti ukoliko ne nauči. On sada sedi u kućici i buba, toliko da slova izlaze kroz dimnjak.

Stanija je pričala Ekremu o Americi i kako će joj najteže biti to što će je sačekati računi koej mora da plati. Tarotu je rekla da će prva doći kod njega, po završetku Farme da joj gleda u karte.

Aki je Memi objasnio kako je on najpopularniji tinejdžer u Srbiji.

Miki i Stanija su radili vežbe kod sena. Stanija je učila Tarota vežbu stoj na rukama, a za to vreme su Aki, Memo i Sha dobacivali. Komentarisali su kako je Miki muvao i štipao sve žene na Farmi osim Radojke. Poslednji incident ove vrste su primetili proteklog dana sa Stanijom. Potom su komentarisali Stanijinu naredbu Filipu da sve nauči kako u Areni ne bi ispao lep, a glup. Stanijin izgled im se nije svideo, Memo je tvrdio da je njegova Lejla (supruga) i sada u trudnoći 20 puta lepša od Stanije. Naposletku su za Mikija su komentarisali da je odlična osoba, i da ga svi gotive, iako je seoski kicoš, a vole i Stanu jer je ortak.

Stanija je priznala da voli ljubomoru i da su joj svi bivši momci bili ljubomorni. Ona je pričala o svom bivšem dečku koji je napao konobara jer joj je neko od gostiju kafića poslao piće. Dodala je i da zna da odbije ljude od sebe, a da na Farmi, Filip zaista nema na koga da bude ljubomoran.

Tarot je proricao Staniji sudbinu u dvorištu. Pričao joj je o izbacivanju i Areni i o tome gde bi morala da stoji za vreme izbacivanja. Stanija je upitala Tarota da li misli da će Filip i ona ostati zajedno pošto napuste Farmu, Tarot je odgovorio da je gotovo siguran da će ostati zajedno. Stanija se ustezala da ga pita da li će se ona udati za njega. Tarot je prorekao da ona planira da se uda ove, ali će do udaje doći tek 2014. godine. Tarot ju je video kako se vrti u krug i da će je konačno pronaći čovek koji će joj i pomoći, a on će nositi tamne naočare i voziće dobar auto. Našalili su se da je to Ekrem.

Ognjen je posetio farmere kako bi prvo preneo poruku Zadruge, a potom i izbacio farmera sa najmanje glasova. U pismu Zadruge je navedeno da će neki ukućani biti najstrože kažnjeni zbog kršenja pravila. Zadrgua je još jednom podsetila farmere da sve vidi i čuje i da je strpljenju došao kraj. Imena ukućana koji su kršili pravila će biti otkrivena u utorak.

U duelu koji je usledio, pobedu je odneo Filip Mitrović. On je pokazao bolje ukupno znanje, pa je posle dupliranja glasova imao više glasova publike od Filipa Panajotovića. Filip se pozdravio sa ostalim farmerima, a potom je napustio Farmu.

Farmeri su čestitali Filipu Mitroviću pobedu u duelu. Sha je prokomentarisao da je Panajotović sam kriv zbog ispadanja. Filip je spomenuo da mu je Panajotović skrenuo pažnju da se postara , u slučaju da ispadne Filip P. farmeri što manje kače sa Stanijom.

Farmeri su potom čestitali MIkiju rođendan.

makonda-tracker