Farma 4: Stanija se posvađala sa Filipom zbog navodne trudnoće

Starleta se naljutila zato što je Filip ispričao Danijelu da je ona možda trudna, s druge strane Jovana je kažnjena direktnom nominacijom jer je sakrila Erinu bubicu na duži period, što je protivno pravilima Farme.
1
1 / 30

Era i Ljuba su se, ponovo, kao po nekom nepisanom pravilu, prvi probudili. Ljuba se postarala da ostale farmere sačeka čista kuhinja i šporet, dok je Era otišao da obiđe životinje. Ubrzo zatim im se pridružila i Saška. Pričali su o lenjosti i nehigijeni pojedinih farmera. Oni su ogorčeni na Akija i Filipa, koji nikako ne žele da se late posla.

Njih su uporedili sa svojom decom, za koju kažu da su vaspitana i sa radnim navikama, za razliku od omladine na Farmi. Goca je razumela da deca na Farmi ne rade, da su se četvoro među sobom zaljubili, ali, kako je rekla, ne može da shvati kako Vesna ništa ne radi, već se, krajnje folirantski, čim ugleda kameru lati posla.

Došlo je vreme da se pročita Duletovo pismo je izazvalo očekivane reakcije. Dule je za gazdu izabrao Radojku.

Stanija je na kratko napustila Farmu zbog zdravstvenih tegoba. Pošto se vratila, poverila se Filipu da je bila kod doktora, uz napomenu da ne želi da otkriva detalje.

Stanija je potom pričala sa Danijelom. Danijel ju je zafrkavao da je trudna, jer, ono što joj se dešava ukazuje na to. Stanija se branila rečima da se sa tim ne zafrkava.

Radojka je okupila sve žene kod gazdine kuće. Iznenadila se kada su se sve žene pojavile ispred gazdine kuće. Prokomentarisala je da je ovo prvi put od početka Farme da se sve žene okupe i mirno ispijaju kafu.

Proka je pokazao novoj gazdarici Farme poslove kao i način na koji će ih izvršiti. Proka je potom postrojio sve farmere u dnevnoj sobi. Strogim, odsečnim, glasom Proka je pokušao da dovede u red nedisciplinovane među farmerima. On im je još jednom ponovio da svi moraju da rade, ne samo pojedinci. On je ljut i na Ekrema jer nije izvršio sve zadatke kao gazda.

 

Stanija se posvađala sa Filipom jer je on ispričao Danijelu da je Stanija možda trudna. Priznala mu je da je očajna i ljuta, jer misli da to nije fer, da se tako igra sa njenim životom i zdravljem. Ona je od Filipa tražila da joj ne radi ništa iza leđa i da, shodno tome, ne priča Akiju i Filipu sve što čuje od nje.

U pismu Zadruge, Jovana je kažnjena direktnom nominacijom. Razlog za ovako drastičan potez Zadruge je to što je Jovana sakrila Erinu bubicu na duži period, što je protivno pravilima Farme.

Danijel i Jovana su po čitanju pisma odvojeno započeli razgovor o Erinoj bubici. Jovana je rekla da nije sakrila Erinu bubicu i da je neopravdano optužena i nominovana. Jovana i Danijel su zaključili da je ovo jedini način da ih razdvoje. Jovana je priznala da neće učiti, i da će biti šta će biti. Neće se opterećivati.

 

makonda-tracker