Farma 4: Ekremova azbuka i utisci sa medenog meseca

3
Jučerašnji dan na Farmi obeležili su Stanija i Sha, koji ne samo da su prepričavali utiske sa medenog meseca, već su odlučili da ukućane obmanu tako što su im rekli da poseduju ninformacije iz spoljneg sveta. Zadruga je naredila Ekremu da Stanija pročita pismo
Farma, promo foto
Farma, promo foto

Dan je započeo Mikijevim priznanjem, koji je istakao da mu je vrlo čudno bilo to što nije video zabrinutost na Jovaninom licu kada je Danijel izabran za prvog duelistu. Ljuba je zaključila da Danijel i Jovana još uvek ne shvataju šta je prava ljubav.

Sha i Stanija su, pošto su vraćeni na Farmu, prepričavali svoj mini medeni mesec. Bili su saglasni sa tim da im je ceo aranžman jako prijao i da su napunili baterije. Rešili su da farmerima kažu kako imaju pregršt informacija iz spoljnog sveta, iako to nije zapravo nije istina. Filipu M. su rekli da je favorit za pobedu, Danijelu i Jovani da se zbog seksa bolje kotiraju, te da treba da ga bude češće i to bez ćebeta. Sha je rekao Staniji da prenese Filipu da nastavi da je guši jer će tako sigurno pobediti. Stanija je nešto ranije priznala Sha da će imati problem sa Filipom zbog svega što se desilo tokom zadatka u kome se ona venčala sa Sha.

Starleta je kasnije rekla Filipu da sam stvara negativnu sliku o sebi tako što se prema njoj loše ponaša. Filipovo jedino pitanje je bilo, kako bi se ona osećala kada bi on otišao sa nekom devojkom da prespava. Staniju je oduševilo to što je za vreme boravka u hotelskoj sobi, dobila tretman frizera, toplu kupku, šampanjac...

Goca, Era i Ljuba kritikovali su radne navike farmera u poslednjih nekoliko dana. Oni tvrde da ukoliko Dule ode, neće imati ko da radi teže poslove, a životinje ne mogu da čekaju. Farma, kako su rekli, tek sada počinje, što može rezultirati nedostatkom hrane. Nakon što se Ljuba udaljila od klupa, Goca je prepričala Eri svoj sukob sa Saškom i Vesnom koje su, kako je rekla, tražile kavgu s njom. Ona je kavgu izbegla laskajući im.

Duelisti, Dule i Danijel su se sa ostalim farmerima i Ognjenom okupili u Areni kako bi, u kvizu znanja, odmerili snage. Posle duela, u kome je pobedu odneo Danijel, Duletu je saopšteno da napušta Farmu.  On je pokupio svoje stvari, pozdravio se sa farmerima i uputio se put Šimanovaca.

Saška je pitala Tarota ko je gazda, a zanimalo je i to šta se dogovorio sa Radojkom. Tarot je rekao da je s Duletom razgovarao u izolaciji, pa Saška misli da on zna ko je gazda zbog toga. Pričala je kako je hteo Gocu da predloži za gazdu, ali da je promenio mišljenje. Tarot je siguran da će Filip biti nov gazda.

Farmeri su dobili pismo Zadruge. Ekrema je naljutila činjenica da mu je u pismo naglašeno da poruku treba da pročita Stanija, a ne on. Ekrem je imao problem sa razumevanjem reči neophodno.

makonda-tracker