Farma 4: Sastanci, svađe i diskvalifikacije

Protekli dan na Farmi definitivno je obeležila žestoka svađa između Stanije i Zorice Marković, nakon čega je folk pevačica diskvalifikovana iz daljeg nadmetanja. Dan je počeo ogovaranjima, zatim su usledili sastanci, a vi imate priliku da pročitate celokupan p
8
1 / 49

Početak jučerašnjeg dana protekao je u znaku razgovora koji su vodile Zorica Marković i Bebi Dol, a tema njihove priče bila je to ko se na Farmi folira.

Memo i Sha su ćaskali na ljuljaškama. Pričali su o Tarotu i o tome da je on sasvim normalan lik, te da mu jedino nedostaje stimulans. Potom je došla i Stanija, a Memo i Sha, kao da su znali, pitali su je da li je ponovo imala problem sa Filipom. Ona nije želela da komentariše, ali su oni bili uporni da joj objasne da muškarac kada se jednom postavi loše prema ženi, da će takva situacija biti i u budućnosti.

Zatim je usledio sastanak povodom raspodele zadataka. Pošto je Ekrem pročitao uputstva koja su ranije dobili od Zadruge, dogovorili su se ko će šta raditi. Glavna tema bila je momačko i devojačko veče. Dogovorili su se u vezi sa običajima i raspodelom događanja. Vesna je pričala kako mladoženja treba ustima da skine podvezicu mladi. U tom trenutku je Filip povio glavu kako ne bi slušao o čemu se razgovara. Era je potom preuzeo glavnu reč. Filip mu je dobacio da prestane da smara sve farmere i da i ne moraju da prave svadbu. Era mu je odbrusio rečima da nastavi da spava i da mu ne minira zadatak. Saška se potom ubacila rečima da žene na Farmi samo peru veš, a da se bez njih ne može. Era je uzvratio da žene imaju dugačak jezik i da se zato nikada nije ni udala, na šta mu je Saška odgovorila da nikada i neće.

Ekrem je pročitao još jedno pismo Zadruge. U pismu je pisalo kako je Memo uspešno obavio zadatak i da ga nagrada čeka na tremu. Na sastanku koji je potom usledio razgovaralo se o dešavanjima u štali prethodnog dana. Stanija i Jovana su mu zamerile jer je, ne samo gledao, već je i komentarisao ono što je video sa ostalima. Potom je počelo polemisanje o tome kako je Dule trebao da reaguje.

Filip je tražio Akiju i Filipu M. da kažu pred Stanijom šta imaju protiv njih dvjoe. Oni su rekli da Stanija negativno utiče na Filipa i da ne provodi vreme sa njima zbog nje. Staniju je iznerviralo to što Filip ćuti nad svim provokacijama. Ona je ustala i rekla mu da se iseli iz njenog kreveta i da neće da trpi takve situacije. Filip joj je rekao da je mala džukela, krenuo je za njom i započeo novu raspravu. Pošto Filip nije hteo da napusti zajednički krevet, Stanija je prešla kod Ekrema.

Prilikom prepravke haljine, Bebi je skalpelom zakačila Sašku po ruci, a ubryo nakon toga ukazana joj je pomoć. Priprema momačke i devojačke večeri je nastavljena.

Na žurci je došlo i do međusobnog polivanja pićem. Zadruga ovakvo ponašanje nije tolerisala pa je prekinula žurku i naredila da se hitno održi sastanak tim povodom. Da noć ne protekne bez svađe pobrinule su se Stanija i Zorica Marković. Stanija i Zorica su se svađale u trpezariji da bi potom prešle u dvorište. Svađa je počela zbog toga što je Stanija bila u krevetu iako je čitanje pisma moralo početi. Ona ju je konstantno nazivala pogrdnim imenima, a Stanija ju je ignorisala. Pošto je ustala, započela je svađa u kojoj je i Stanija Zoricu napala istom merom.

Zorica je insistirala na tome da joj se Stanija izvini jer ju je nazvala klošarkom. U kući je došlo i do fizičkog konakta zbog kojeg je Zorica diskvalifikovana sa Farme.

makonda-tracker