Nikola Čuturilo Čutura i Beogradski sindikat u Jelen Top 10

0
Ovonedeljni gosti Jugoslava Pantelića u emisiji Jelen Top 10 su Nikola Čuturilo Čutura sa svojim bendom i momci iz grupe Beogradski sindikat. Emisija je na programu 26. maja posle Dnevnika 3 na RTS1 i 29. maja od 21 čas na kanalu Studio B.
Beogradski sindikat, Jelen top 10
Beogradski sindikat, Jelen top 10

Jedan od najpoznatijih beogradskih gitarista Nikola Čuturilo, koji je karijeru gradio u brojnim domaćim bendovima, govoriće o svom aktuelnom studijskom albumu Tu i sad, o prilagođavanju starih hitova današnjem vremenu koje po njegovom mišljenju nije najsrećenije za one koji se bave muzikom.

Ljubitelje standardno dobrog zvuka koji stvara godinama unazad, obradovaće nova obrada hita iz osamdesetih godina Voli me, kao i nova pesma Budi se koju je otpevao na našoj bini.

Drugi ovonedeljni gosti su predstavnici grupe Beogradski sindikat, Ognjen Janković i Đorđe Jovanović. Oni će podsetiti gledaoce na koncert koji su pre godinu dana održali u Areni, ali i ispričati svoje utiske sa koncerta u Moskvi koji su oni doživeli kao suštinu slovenske civlizacije, na kojem ih je oduševila pubilka koja je znala sve tekstove pesama, kao i visoki produkcioni standardi. Momci iz ovog benda kažu da ne žive od muzike koju stvaraju i da vole da svoje pesme poklanjaju publici putem interneta, kakav je bio slučaj i sa poslednjim, trećim CD-om Diskretni heroji.

makonda-tracker