Farma 4: Ljuba sve više zabrinuta za decu...

0
Novi dan na Farmi doneo je nove polemike o odnosima izmđeu parova na imanju u Lisoviću.
Ljuba Jovanović
Ljuba Jovanović

Ljuba i Era su ponovo prvi ustali. Era je založio vatru, kako bi, džentlmenski, skuvao kafu Ljubi i njemu. Pošto se većina farmera lagano budila, započeli su i prvi razgovori. Sha i Radojka su ćaskali o ljubomori koja postoji između muškaraca i žena. Radojka ga je savetovala da njegova lepša polovina, kao par, uvek budu složni i bez ljubomore. Sha je skrenuo pažnju na veliku količinu ljubomore koju gaje parovi današnjice. Kao primer je naveo Filipa P. I njegovu ljubomoru u odnosu sa Stanijom. Radojka mu je odgovorila da on (Sha) treba da bude lafčina, a da Filip izgleda izgubljeno na Farmi.

Sha i Ljuba su razgovarali. Sha je rekao Ljubi da sada njena deca sigurno prave žurku. Ona mu je priznala da je više zabrinuta za one što su obavezni da joj čuvaju decu.

Proka je posetio gazda Ekrema, pa su potom, sa slugama, krenuli put pijace u nabavku. Dok se Stanija šminkala, prišla joj je Zorica da bi joj rekla da je primetila da Ljuba i Sha komanduju mladima na Farmi. Zorica joj je skrenula pažnju jer, kako je rekla, ovo dvoje žele da joj naude. Ukoliko se bude držala Filipa, i dok god bude terala svoju priču, biće sve u redu.

Potom je Goca prišla Staniji da bi joj rekla da Filip nije za nju. Po Gocinom mišljenju, Staniji treba jak momak, jer je ona jaka devojka, neko ko će je voditi, pravi muškarac, a ne dečko koji je kao curica. Sa druge strane, smatra da joj ne treba neko ko će je tući, jer onaj koji voli nikada neće nauditi osobi koju voli.

Ljuba i Stanija su na livadi, u društvu krava i kokošaka, komentarisale svađu koja se desila prethodnog dana između Filipa i Sha. Ljuba je iskoristila priliku da joj skrene pažnju na ponašanje prema ostalim farmerima. Takođe joj je skrenula pažnju na Zoricu, koja svakog dana provocira. Nakon toga, Ljuba je priznala da ju je Bebi Dol prijatno iznenadila. Potom su ćaskale o problemu izvršenja zadatka svadbe, a da odnos sa Filipom ostane normalan.

Ekrem je pozvao sve farmere na rad u bašti. Filip M. I Aki su hteli da raspale roštilj, a ne da rade na imanju. Ekema je ovo razljutilo, pa je Akiju odbrusio da ne može da radi šta želi, već da mora da radi ono što mu gazda kaže. Era i Miki su pošli u sobu da se presvuku za rad, Vesna je prala veš na terasi, ali Dule nije radio ništa... kaže, crveno slovo. Ovaj komentar je razljutio farmere te su svi ljuti na njega misleći da on izmišlja praznike. Vesna je tvrdila da Dule laže i da nije crveno slovo. Nju je iznerviralo i to što je morala da prekine pranje veša kako bi oprala čaše i ponela sokove radnicima u bašti. Aki se sve vreme bunio zbog činjenice da na Farmi mora da radi, pa je uporno potencirao ideju o roštilju.

Ekrem je pročitao pismo Zadruge u kome je Filipu honorar za proteklu nedelju jer je prekršio pravilo obaveznog nošenja bubice. Ovaj potez Zadruge ga je razljutio, pa se pravdao rečima da je bubicu položio pored sebe, a dovoljno blizu da Zadruga sve čuje.

Filip se požalio Danijelu zbog kazne. Danijel ga je savetovao da se ne nervira, jer, kako je rekao, ova strategija ga je dovela do toga da ništa više na Farmi ne može da ga iznervira. Filip je upitao Staniju šta se dešava sa njom. Ona mu je uzvratila pitanjem šta je to kum hteo da priča s njom. Filip je odgovorio da mu nije rekao. Stanija je primetila da se kum promenio prema njoj, i da se mnogo stvari promenilo. Filipu je rekla da je prethodne večeri za stolom rekla ono što je on hteo da čuje. Filip je rekao da ne treba ništa da priča zbog njega. Stanija je rekla da se nije uživela u ulogu mlade, i da ne želi da joj Filip to više prebacuje. Filipa je pitala da li može da je voli i poštuje onakvu kakva jeste, jer ona nije mirna devojčica koja ima kočnice. Filipu je rekla da sa ljudima mora fino, namazano i mangupski. Filip se ponovo požalio zbog umanjenja honorara, jer bi po njegovom mišljenju Zadruga trebalo da mu povećava honorar jer se oko njega i Stanije vrti ceo šou. Filip je potom zaključio da Stanija formira lošu sliku o njemu. Tražio je da Stanija priča i drugima ono što priča njemu, kako on ne bi ispao mlakonja. Ona ga je posavetovala da njima ne priča ništa i da se samo smeška. Dodala je i da je ne zanima šta misle farmeri, jer ih više neće videti.

Stanija je komentarisala haljine koje je našla na tremu, pomislila je da je to odeća za svadbu. Prokomentarisala je da će izgleda organizovati cigansku svadbu. U tom momentu je Bebi prošla i saopštila joj da su to njene haljine. Staniju je ovo nasmejalo, pa je odlučila da proba par komada. Iznenađena je što je uspela da obuče haljinu, a poželela je samo veći dekolte.

Farmeri nisu dostavili spisak za svedbu na vreme. Moraće da je prave od namirnica koje su već dobili, rekla je Zadruga u pismu. Svi su negodovali, pa se Memo ponudio u ime farmera, da sastave spisak u roku od 20 minuta. Ljuba je otpočela pisanje spiska, te su svi dali svoje predloge. Radojka je jedina bila protiv sastavljanja, jer je uverena da ništa od napisanog neće dobiti. Stanija je izložila svoje ideje za devojačko veče. Za stripera je predložila Ekrema. Rekla je da bi trebalo da igraju, piju i da se skidaju. Rivas se nije složila sa idejom, ali su je ostali prihvatili. Ekrem je predložio Eru za ulogu stripera.

Dule je došao u štalu kako bi pomuzao krava Ružu. U štali su bili Jovana i Danijel pokriveni ćebetom. Sve vreme Duletove posete štali, moglo se primetiti njihanje ćebeta. Iako su Jovana i Danijel mislili da Dule neće primetiti, on je, odmah po izlasku iz štale, otišao do Radojke kako bi joj saopštio da je video seks između ovo dvoje. Dule je rekao da je mislio da ovo dvoje razgovaraju, pa se zato popeo na bure i provirio kroz prozor štale. Međutim, zatekao je drugačiji prizor. Prvo što je ugledao sa prozora su bile Jovanine noge koje je zabacila u vazduh. Memo je čuo ovaj razgovor Duleta i Radojke, pa je izašao u dvorište i počeo da viče: „Jaši, jaši, svi smo naši!“

Memo, Sha i Vesna su sedeli na ljuljaškama i pričali o seksu koji se desio tokom dana. Memo je pričao kako je on osetio da će se upravo to desiti. Sha je dodao da je sex trebalo da se desi mnogo ranije. Vesna je rekla da je i ona znala da će doći do seksa danas, jer se Jovana čitav dan sređivala i je*ozovno obukla. Memo je Danijela nazvao institucijom, da bi potom rekao da su Jovana i Danijel mangupi. Potom je Danijel naišao iz pravca štale. Dobio je čestitke od Mema, Vesna i Sha.

Ljuba je komentarisala seks, te je rekla da ona takvo ponašanje ne odobrava i da ona ne bi dozvolila svojoj ćerci da se tako ponaša. Ljuba je dodala kako je čula da je Dule rekao Danijelu da samo tako nastave i da će pobediti.

Danijel je želeo da zna razlog zbog kojeg je Dule svima ispričao šta je video u štali. Dule mu je odgovorio da ih je videlo pet miliona ljudi, tako da on jedan i ne pravi neku razliku.

Stanija je pitala Filip gde bi on voleo da oni imaju seks na Farmi. Filip joj je odgovorio da bi najradije to uradio u krevetu. Stanija se složila s njim.

U pismu Zadruge, svaki od farmera je morao da izabere dva farmera koji su najveći neradnici na Farmi. Filip i Stanija su izabrani za dva najveća neradnika Farme. Era je priznao da mu je krivo zato što ovo pismo nije stiglo ranije. Kao „nagradu“ za nerad na Farmi, Stanija i Filip su dobili zadatak da okreče gazdinu kuću. Ovu vest nisu primili sa oduševljenjem, ali su pošli na izvršenje zadatka. Filip je prokomentarisao kako Eru, Mikija i Ljubu treba da bude sramota jer su ga proglasili neradnikom, smatrajući da je on radio sa svakim od njih i da je njihovo mišljenje zasnovano samo na poslednjih par dana. Staniji i Filipu je Zorica, nasamo, skrenula pažnju na Ljubu i Sha, za koje smatra da su dvolični i da su im zapravo najveća konkurencija na Farmi.

makonda-tracker