Farma 4: Stanija i Filip planiraju budućnost

2
Posle 50 dana u kući, farmeri se sve više svađaju i ogovaraju. Era je proslavio slavu, a aDnaijel dobio nagradu za uspešno obavljen zadatak

Ljuba i Sha su pričali o Mikiju, o tome kako je sada Miki Ljubin ljubavnik jer su spavali u istom krevetu, a da je Sha u čitavoj priči, ljubomorni muž.

Ukućani su čestitali Eri slavu, ljubili su ga i grlili. Potom su prešli na priču da je ovaj serijal Farme došao već oko 50-og dana, te da ulaze u polufinale. Zorica je sigurna da će, tek sada, na videlo izaći prava lica farmera, ko radi, ko zabušava, a ko spava s kim.  Ljuba je izjavila da od danas postaje lenština jer je do danas radila, pa je red da drugu polovinu Farme tera kontru.

Vesna i Goca su se raspravljale oko čišćenja. Goca je zamerila Vesni jer nije počistila sto. Vesna joj je odgovorila da svima glumi mamu ili tetku. Goca je odgovorila da to nije istina, te je bolje da je mama, nego da je pola Farme mrzi. Vesnin utisak je da nju niko ne mrzi, na šta joj se Goca zahvalila što postoji, da bi potom zaključila da bi život na Farmi bez nje bio dosadan. Vesna joj nije verovala, te joj je rekla da može, Goca bi je gumicom izbrisala.

Stiglo je i pismo po kome je Danijel nagrađen za uspešno obavljen zadatak time što imenuje još jednu osobu sa kojom će moći da, na kratko, napusti Farmu. On je, naravno, imenovao Jovanu. Stiglo je i sledeće pismo u kome se Eri čestita slava. Farmeri su uneli hranu i slavski kolač, a Era je očitao molitvu.

Stanija je pitala Filipa za mišljenje kakav je njoj muškarac potreban da bi ona bila srećna. Filip joj je odgovori oda ne zna, ali da on može da joj kaže kakav je on, a pored njega joj ništa neće faliti. Pitao ju je da li je zadovoljna odgovorom. Stanija ga je potom pitala gde vidi sebe za 5, a gde za 10 godina. Filip je rekao u braku sa ili bez papira,  da verovatno ima jednog klinca, i da ima svoj posao. Za život će se već dogovoriti, kaže da mu je ok ta priča za Ameriku. Za 10 godina vidi sve isto kao i za 5, s tim da će živeti mirnije. Voleo bi da ima brodić i kuću na moru sa ekstra pogledom, kako bi mogao da uživa sa ženom, decom i kumovima. Stanija je nastavila sa pitanjima, pa ga je pitala da li zna da skija. Filipa više privlači mora, plaža i uopšte toplo vreme, a nervira ga sve što ima veze sa oblačenjem. Filip ju je potom upitao da li ima još nekih pitanja, a Stanija je rekla da je zadovoljna odgovorima. Stanija je potom dodala da on mora da nauči da skija, jer neće imati šta da radi kada budu išli na zimovanje dok ona bude skijala.

Glumica Gordana je pričala sa Memom o situaciji u glumi. Kaže da je u glumi borba, kao i na estradi. Gordana je za sebe rekla da je pravi umetnik, a ne materijalista i da je ona bila najbolja u svojoj klasi. Na početku je sve svoje honorare davala svojima.

Danijel je objašnjavao farmerima o težini svog tajnog zadatka. Davao je i primere. Ekrem je pio kafu, a on ne pije, ali je ipak morao bar malo. Danijel je otkrio i da je sakrivanje robe bio njegov izmišljen zadatak sa ciljem da ostali farmeri ne saznaju za ovaj prvi.

Ekrem i Stanija su ćaskali u bašti. Ekrem je pričao kako su Jovana i Danijel imali seks u gazdinoj kući pre nedelju dana, pa su ih farmeri uhvatili. Rekao je i kako mu je Danijel rekao da će da oženi Jovanu čim izađe sa Farme. Ekrem je savetovao Staniju da nikako ne sme da ima seks na Farmi, da je ne bi gledao ceo svet. Raspitivao se da li je Filip pokušao nešto po tom pitanju, što je Stanija negirala. Ekrem je rekao da, kada bi ona imala seks na Farmi, da bi oni dobili nagradu u vidu kraćeg odsustva sa Farme. Ekrem je priznao daje pitao Danijela da li je Jovana bila nevina pre događaja, a odgovor da nije ga je iznenadio. Stanija mu je rekla da je ona pre Farme bila sa Filipom, a kada su ušli na Farmu se ljubila i sa Sha. Ekrem je uveren da Danijel i Jovana nisu dobili nagradu masažu, već sobu, i da je tu sigurno bilo nečega. Stanija ne veruje da je bilo nečega više od masaže, pa je dodala da, ukoliko Filip i ona dobiju takvu nagradu, ničega neće biti, jer ona neće pristati.

Danijel je pročitao rođendansko pismo, isekao prvo parče torte, a zatim otpočeo žurku rođendanskom pesmom.

makonda-tracker