Farma 4: Prostorija za seks

4
Gazdarica Goca je za ovonedeljne sluge izabrala Vesnu Rivas i Mema. Učesnici komentarišu da je na imanju potrebna soba za farmere koji žele da budu intimni.

Samo Sha i Era su ustali ranije. Sha se šalio sa Erom da se podmladio od kada su se prethodni put videli. Memo je čuo ovo, pa je dobacio da se Era družio sa devojkama dok je bio napolju, pa je otud i mlađeg izgleda. Sha je priznao da mu nedostaje da nekoga opegla na Farmi, međutim, konstatovao je da su sve devojke zauzete.

Sha je ljut jer ga je Zorica postavila za slugu pre par nedelja, pa je od tada ne voli. Pričali su i o Danijelu i o tome kako će ga, pošto bude napustio Farmu, Jovana ostaviti.

Goca je održala sastanak kako bi podelila zadatka. Poželela je dobrodošlicu Eri i Bjelici, ali i Bebi Dol. Bebi je izjavila da je Farma igra koja je isuviše dobra da bi se upropastila glupostima. Ona je tvrdila da zna šta je to kada puknu filmovi, a Farma je, kako je rekla, idealno mesto za pucanje filmova. Ona je poželela svim farmerima da manje snage troše na svađanje, te da u njoj uvek mogu iamti saveznika samo kao oni to budu želeli. Rekla je i da će ceniti ukoliko neko ima nešto da joj kaže iskreno i u lice. Neki farmeri su se našli u čudu zbog Bebinog izlaganja. Bebi je nastavila rečima da bi svi trebali da pevaju i da ne treba da bude klanova, već da se svi zajedno mogu družiti.

Tarot, Saška i Jovana su na bunaru. Tarot je za Duleta rekao da on pomisli na seks kada vidi Saškine čarape. Saška je zaključila da je on opterećeni seksualni manijak. Dule je ranije rekao Tarotu da je na Farmi potrebna prostorija za seks. Jovana se složila sa predlogom.

Ognjen je posetio Farmu. Svi farmeri su se okupili oko trpezarijskog stola. Gazdarica Goca je za ovonedeljne sluge izabrala Vesnu Rivas i Mema. Memo je rekao da im je Goca kao majka i drago mu je što će biti tu za nju i što će joj biti sluga. Vesna je rekla da ju je otac školovao da joj takvi kao što je Goca ne bi bili gazde. Dodala je da je ona i studirala i učila škole dok je Goca studirala magistralu.

U trpezariji je Goca priznala da joj je žao Mema, ali je on sam želeo da bude sluga. Da nije rekao da želi da bude sluga, ona ne bi znala koga da postavi na to mesto. Za Vesnu je rekla da joj je digla prizisak pričama o diplomama i studiranju.

makonda-tracker