Farma 4: Kako su farmeri proslavili Uskrs?

Pošto je ustao, Miki je pronašao prase spremno za pečenje ispred gazdine kuće. Uneo ga je u kuhinju na oduševljenje farmera. Posle tradicionalnog kucanja uskršnjim jajima, u kome je Sha, izgleda, najviše uživao, farmeri su prionuli na pripremu praseta za pečen
0
1 / 20

Zorica je pričala Mikiju i Saški kako je prvo njoj ponuđena pesma Dobar dan tugo, koju izvodi Željko Samardžić, ali ju je ona odbila zbog dela teksta koji glasi žene su prevara...

Stanija je od Ekrema zahtevala iskren odgovor na pitanje da li mu je na Farmi stvarno toliko dobro da se svakim danom ponovo oduševljava. On joj je priznao da nije. I ona mu je priznala da često ima situacija kada bi želela da jednostavno odustane od svega i vrati se kući.

Goca je, iznervirana, govorila o tome kako niko ne sme ništa da joj kaže u lice. Vesna je šetala oko nje i komentarisala kako je Goca htela da se besi, pa ju je svekrva spasila. Goca joj je uzvratila rečima da to priča da bi ostala na Farmi. Ćemo ju je posavetovao da ignoriše Vesnu i da joj ne pridaje značaj. Tarot je pitao Gocu da li živi u velikoj kući, jer mu je to Vesna rekla.

Ljuba se žalila farmerima kako je od Saške zatražila hranu iz šteka, jer je bila gladna. Saška je tvrdila da nema ništa u šteku, da bi posle dvadesetak minuta iznela pun tanjir makarona na trem. Ljuba joj nije dala mira, već ju je imitirala dok je jela.

Zorica je dobila nadimak Vilma od Ćema. Stanija je Akija nazvala Kalimero jer se Aki uvek žali na nepravdu. Stanija je predložila da svi odu do roštilja i traže samo malo mesa kako bi videli Saškinu reakciju.

Kako bi zasladila ručak, Zadruga je farmerima poslala i nekoliko torti. Posle molitve, i pozdrava upućenim porodici i prijateljima, farmeri su počeli ručak.

Radojka je komentarisala ručak koji je dobila u izolaciji. Prasetini je dala odlične ocene, dok je Ljubin hleb mogao biti i bolji. Radojka je potom održala monolog o tome kako je dala sve od sebe kako bi naučila sva pitanja na vreme. U nastavku besede je govorila o svojim strahovima, ponajviše o strahu od stršljenova i zmija.

Vesna je pred Radojkom komentarisala potencijalne glasove koji će pristići. Vesna je rekla da se sve prati i da postoji front glasača, te da ne postoji pravilo ko će ispasti. Za Ekrema je dodala da bi on sve da potera a takođe mu zamera i to što, kada je četvoro ljudi bilo u štali pa je izbio problem sa nedostatkom kreveta, on joj je rekao da legne na patos i spava.

Ognjen je došao na Farmu. Svi su se okupili u trpezariji. Ognjen je farmerima saopštio da je Ćemo protekle dve nedelje imao tajni zadatak koji nije uspeo da ispuni. Zadruga nije zadovoljna rezultatima, pa je Ćemu rečeno da napusti Farmu. On se pozdravio sa farmerima, a potom napustio imanje.

U Areni, u nadmetanju duelista – Filipa M, Marije, Vesne i Radojke, pobedu je odnela Vesna. Posle sabiranja glasova, publika je donela odluku da je Marija ta koja će napustiti Farmu. Ognjen je, pošto je ispratio Mariju, otkrio da je i Ekrem imao tajni zadatak. On je trebao da budi po četiri farmera svake večeri, a da ga ne otkriju. On taj zadatak nije u potpunosti izvršio, pa nije ni dobio nagradu.

Ognjen je potom Danijelu, nasamo, preneo tajni zadatak Zadruge. Njegov zadatak je da naredna tri dana bud Ekremova senka i da ga prati i radi sve što i on.

Stanija i Filip su razgovarali na tremu. Stanija je imala osećaj da će ona biti sledeći sluga i dobiti najviše štapića. Ona je sigurna da su svi u kući više naklonjeni Filipu nego njoj.

Miki je dobio pismo od Zadruge , pa je probudio sve ukućane. Svi su seli za sto. Miki je pročitao pismo u kome piše da je higijena u kući loša i da moraju više da se pozabave time. Zadruga je primetila da nešto u kući jako smrdi, pa je posavetovala farmere da otkriju izvor. Zorica je počela priču o tome kako se Milan Tarot uneredio, pa je otuda i neprijatan miris. Stanija je to potvrdila. Izbacili su njegov pokrivač i ćilim. Milan je sve vreme samo ćutao i klimao glavom. Svim farmerima je bilo neprijatno, ali su se svi složili da je upravo Milan uzrok neprijatnog mirisa u kući. Zorica ga je branila da mu se ko zna šta desilo, i da možda ima zdravstveni problem, kao i da se bilo kome može desiti.

Zorica i Milan su kasnije pričali o temi neprijatnog mirisa u kući. Tarot je priznao da se sve desilo kao što je ranije ispičano, i da mu se sve skupilo... i torta, i prase, i sokovi... Rekao je da više nema 20 godina da izdrži, pa je odjednom i popustio. Zorica mu se smejala i rekla mu da će već sledećeg dana biti hit.

 

 

makonda-tracker