Farma: Žestoka svađa Saške Karan i repera Sha

2
Memo je sa Zoricom pričao u vezi pređašnjeg incidenta sa Ljubom. Rekao joj je da je pogrešila, posebno što ju je prva polila vodom. Zorica je poštovala Sulejmanovo mišljenje, ali mu je ponovila da je Ljuba započela svađu vređanjem, i da Ljuba trči za njom i tr

Svađa između Saške i Sha. On joj je rekao da joj ne bi dao štapić, već štapinu, na šta mu je Saška odgovorila da štapinu da svojoj majci. Sha je ovo iznerviralo, pa je pokušao da nasrne na Sašku. Memo ga je zadržao. Psovali su se dok su išli po imanju. Memo je u jednom trenutku uspeo da odvoji Sha od Saške, međutim, ona ih je pratila i nastavljala sa uvredama. Svađa se na momenat završila kada su se gazda i sluge vratili sa pijace i doneli hranu. Čim su ušli u kuću, Sha i Saška su nastavili svađu. Bacali su hranu po dnevnoj sobi, banane, šargarepu, meso... Sha i Filip P. su gađali Sašku namirnicama. U jednom momentu je Sha rekao Saški da je k***a , na šta mu je ova uzvratila polivanjem sokom. Potom su ustali Sha, Aki i Filip P. pa su zajedno prskali Sašku vodom. Filip M. je potom započeo svađu sa Saškom. Posle svađe je Ćemo prišao Saški i rekao joj da joj u čitavoj gunguli, zamera samo to što je i njega poprskala prljavom vodom. Kasnije, dok je Aki spremao roštilj, u jednom trenutku je rekao Saški da za nju neće biti hrane te večeri, misleći na to da joj neće dati roštilj. Saška je došla do Akija i uzela roštilj.

Ljuba i Sha su se šetali dvorištem i ćaskali o svađi. Ljuba je zaključila da nije slučajno to što se ona prethodne večeri posvađala sa Zoricom, a on danas sa Saškom. Ona je sigurna da postoji jasna ideja da se napakosti njima dvoma, kao da su oni trn u oku svima. Ljuba mu je rekla još i kako nije trebao da ide tako daleko u svađi.
Stanija se žalila Duletu kako svi žele da je vide napolju, te kako je svima trn u oku. Ona očekuje da već pri sledećem izboru bude sluga, a da ne želi da je zadesi ono što je zadesilo Sha i Ljubu, pa da bude sluga sa Filipom.

Počeo je sastanak. Gazda Miki je otvorio sastanak prilom oko pijace, i oko toga kako su nabavljali namirnice. Ubacio se Ekrem koji je rekao da ne treba da prolivaju sok koji su oni jedva dobili. Porom se javio Sha koji se izvinio svima i koji daje svoje viđenje svađe. Nakon toga se javio Memo koji je zamolio sve da se takva svađa više ne ponovi. Javila se i Saška koja je tvrdila da nije prva počela, pa je dodala i da ne može da veruje da je doživela da je trojica muškaraca napadnu. Stanija se potom javila za reč, da bi rekla Saški da je opajdara.

Ćemo je rekao da je Vesna Rivas običan gmaz. Vređao je njene emisije. Mećava mu je rekao da je Vesna u postu, pa se Ćemo zapitao kako takva osoba može biti u postu. On je uveren da je ona gledala sezonu Farme sa Milošem Bojanićem, pa sada ima taktiku. Ćemo je rekao Mikiju kako ga ne dotiče šta ko priča na imanju, i kako se ne obazire na kučiće koji laju. Goca mu je rekla da je Miki nareno nju stavio za portparola jer je Vesna ne podnosi. Miki je rekao Ćemu kako mu je Vesna rekla da je ona za sve streptomicin i da su svi ljubomorni na nju.

Danijel je rekao Jovani da ih je prethodne večeri čuo Filip. Ona je rekla da bi svaki dan, dečko joj nije umoran. Danijel je rekao Ćemu kako ozbiljno razmišlja da oženi Jovanu. Naišla je Marija, pa je Jovana upitala kako sme da pogleda Danijela na taj način.
Ekrem je Sha rekao da se Jovana zaljubila u Danijela, da stalno skače po njemu. Sha ga je upitao da li je to možda samo zbog šoua. Ekrem je siguran da to nije zbog šoua, već da ima tu nečega.

Saška i Sha su ponovo imali konflikt. Saška je opomenula Sha i rekla joj da jako greši u svemu. Sha se pravdao da niko ne sme da mu dira majku. Saška se branila da je ona i nečija majka, na šta je Sha rekao da ga to ne zanima. On je stavio tačku na priču s njom. Saška mu je odogovorila da ne voli da je provociraju jer ovo gleda čitava njena familija. Memo je rekao da nije u redu da drugi trpe jer je vodom kojom je poliven Sha, poliveno još nekoliko farmera.

Stiglo je pismo Zadruge u kome se traže dobrovoljci za izvršavanje zadataka. Javili se Goca, Aki, Vesna, Miki, Sha, Ljuba i Radojka. U sledećem pismu je traženo od farmera da pričaju o 1. Maju. A u trećem pismu su prijavljeni farmeri pevali pesmu „Da nam živi rad“. Kao nagradu, farmeri su dobili džem, ali i četvrto pismo. Miki je pročitao četvrto, a zatim i peto pismo u kome je rečeno svim farmerima , koji se nisu prijavili za zadatke, da iznesu svu posteljinu napolje, istresu je i proluftiraju. Dule je odbio da učestvuje, zajedno sa Saškom i Zoricom.

Kako je izgledala svađa Saške i Sha pogledajte ovde!

makonda-tracker