Farma 4: Novi gazda je Mećava, Marija najdosadnija

Farmeri su proglasili lepu glumicu za najdosadnijeg učesnika rijalitija i tako je nominovali za izbacivanje. Ekrem je dobio tajni zadatak, a na imanje je nakratko ušao Saša Popović
1
1 / 24

Saška i Dule su se svađali. Dule je skrenuo pažnju Saški na činjenicu da retko učestvuje u mešenju hleba. Ona je odbila da prihvati kritiku, rekavši da ima druge zadatke koje mora obaviti. Dodala je i da ju je Dule protekle večeri uvredio, i da mu je do postala loša navika, ne samo prema njoj, već i prema ostalim farmerima.

Miki je ogovarao Bjelicu. Zorica ju je branila. Po njenom mišljenju, Bjelica je veoma pametna žena koja je dosta propatila na Farmi, pa je na neki način dobro što je izbačena. Miki i Saška su se uvredili jer se Goca Bjelica nije pozdravila sa njima pre nego što je napustila Farmu.

 

Stiglo je i pismo izbačene farmerke – Gordane Bjelice. Pismo je pročitao dotadašnji gazda Danijel. Za novog gazdu je postavljen Miki Mećava. Miki je priznao da ga je ova vest iznenadila, naročito jer je, kako je rekao, o Goci rekao neke loše reči upravo tog jutra, te je planirao i da, kada izađe sa Farme, odmah pozove Gocu i pita je zašto se nije pozdravila sa njim prilikom odlaska. On je shvatio da je to bio još jedan Gocin trik, međutim, ovaj mu se nije svideo.

Miki je u dnevnom boravku objasnio farmerima kako je Gordana Bjelica neprimetno prošla pored njega, iako se pozdravila sa većinom farmera. Objasnio je da mu je žao jer ga ju je ogovarao tog jutra, i što se posvađao sa njom oko kreme prethodnog dana.

Zorica i Vesna su sređivali piliće u dnevnom boravku. Čistili su im kutiju. Zorica je govorila Vesni o Bjelici i njenoj naravi. Bjelica je bila kivna na njih, pa zato nije htela da se pozdravi s njima pri odlasku. Vesna je objasnila da je njoj sve jasno i da sve ima logike, te da će svi farmeri videti... Vesna je primetila spletke koje Zorica dogovara sa Ćemom, međutim, Zorica je negirala tvrdnje.

Aki i Dule su uvereni da će gazda Miki postaviti Ćemu za slugu. Jedini njihov strah je da Ekrem ponovo bude sluga. U tom slučaju su gotovo sigurni da zadaci ne bi bili izvršavani na vreme. Aki je dodao da će na mesto ženskog sluge moći da bude neko ko će moći da parira Ćemu.

Miki je sa Vesnom u spavaćoj sobi. Vesna je uporno odbijala da čisti toalet. Opravdanje za ovaj protest je da ona svake nedelje više puta pere toalete. Miki se pozvao na njen pristanak na ovaj zadatak od ranije koji je dala Danijelu. Ona je poricala, pa je zatražila da Miki dovede Danijela, što je on i učinio. Vesna je i Danijelu rekla da neće čistiti toalet, jer se Saška već tri dana samo izležava napolju i sunča se.

Vesna je potom otišla u dnevni boravak gde je ispričala Zorici šta se, pre samo nekoliko trenutaka, dogodilo u spavaćoj sobi sa Mikijem. Ona je zakačila i Filipa M. za koga je rekla da je stalno za Danijelom išao dok je ovaj bio gazda, i ogovarao Zoricu, da bi sada isto to radio sa Mikijem. Vesna je ponovo spomenula Sašku Zorici. Ponovo joj se požalila jer se Saška sunča po čitav dan.

Proka je obišao imanje sa novim gazdom. Zadao mu je dnevne i nedeljne zadatke. Nedeljni zadaci farmera su da srede imanje, naprave više stvari za pijacu, na prave sir. Takođe je potrebno okruniti čitav tovar kukuruza koji je Proka doneo. Dodatak zadacima je i obaveza da dva muškarca svakoga dana naprave doručak.

Filip Panajotović je priznao Ćemu da još uvek ne može da veruje da je na Farmi našao devojku kakvu je oduvek želeo. Ćemo ga je upitao da li je on namerno poslušao njegov savet koji mu je dao pre ulaska na Farmu, a koji se tiče pronalaženja srodne duše na Farmi. Filip se samo nasmejao.

Ekremu i Ljubi se, kod letnjeg kupatila, pridružio i Sha. Sha je odmah prokomentarisao da svi farmeri misle da su Ljuba i on zajedno, iako, kako je rekao, u tome nema istine. Ljubi je prošaptao da su ga, dok su pevali zajedno baš pukle emocije.

Stiglo je pismo Zadruge u kome se od farmera tražilo da izaberu najdosadnijeg farmera.Posle mrtve trke Milana Tarota i Marije Petronijević, neslavno prvo mesto i titulu najdosadnijeg farmera je odnela Marija Petronijević. U sledećem pismu Zadruge je Marija obaveštena da je odlukom farmera direktno nominovana za nedeljno izbacivanje sa Farme. Ovo pismo su farmeri primili sa negodovanjem.

Filip i Ćemo su pričali o Filipovoj bivšoj devojci. Filip je rekao da mu je žao jer je ta veza prekinuta, te da mu je do te devojke veoma stalo. Sa Stanijom stvari za sada funkcionisu odlično, ali je njega zabrinulo to što se ona često zamisli i mislima odluta. Ćemo smatra da je na Farmi sve lažno i da će pravu sliku imati kada izađe. Svestan toga, Filip je već video kako izgleda kada se sa Stanijom posvađa. Ćemo je gotovo siguran da će veza sa Stanijom pući čim njih dvoje napuste Farmu.

Zadruga je poslala Ognjena kako bi Ekremu preneo tajni zadatak. Ognjen je od Ekrema zatražio da pojedine farmere budi svake noći tokom čitave nedelje.

Na Farmu je ušao Saša Popović, doduše privremeno. On se zadržao taman toliko da Ekremu prenese da se Šaban Šaulić naljutio na njega i da zbog toga nije hteo da poseti Farmu. Ekrema je ovo pogodilo toliko da je Saša ubrzo morao da kaže Ekremu da se samo našalio.

makonda-tracker