Farma 4: Izbačena Goca

Gordana Bjelica izgubila je u duelu sa Jovanom i napustila imanje. Farmeri su prvi put videli himnu Farme.
2
1 / 19

Bjelica i Zorica su sedele i ćaskale ispred izolacije. Bjelica je pričala kako Zorici nisu dali štapić oni koji bi da jedu kod nje u restoranu i dalje za džabe. Ona je zaključila i da su mnogi farmeri na Farmu došli sa više komada prtljaga što ukazuje na to da svi planiraju da ostanu do samog kraja rijalitija. Zatim su ogovarali Ljubu i Jovanu. Složile su se da su svi mlađi muškarci u kući gej i da ih devojke samo pokrivaju.

Zorica se požalila kako je gladna. Danijel joj je doneo krofne, a ona mu, ljuta, udara rukom po tanjirima sa krofnama. Danijel ispušta tanjire, a ona ga zatim poliva vodom u znak protesta. Ona mu je odbrusila rečima da joj je hrana potrebna od ranog jutra zbog terapije koju pije i da ne želi da jede krofne od prethodnog dana.

Stanija se požalila Filipu kako joj Marija nije spremila doručak, iako je ustala, već je spremila doručak samo za 6 farmera. Stanija se, pošto nije bilo doručka, vratila u krevet. Ona je potom nagađala ko će biti izbačen sa Farme, a ko će postati novi gazda. Kako je rekla, Zorica bi na mesto gazde postavila Ekrema. Za Danijela je zaključila da je izgubljen slučaj od kada je postao gazda, i da se ponaša kao duh... neprimetan je. Za kraj je rekla da nema želju da bude gazda, a ni sluga. Filip je takođe rekao da ne bi želeo da bude gazda jer nedelju dana ne bi mogao da spava sa Stanijom.

Danijel se požalio ženama u kuhinji kako ga je Zorica napala, pa je počela da drami zbog hrane. Goca je zaključila kako je Zorica idiot i kako bruka čitavu estradu.

Farmeri su započeli raspravu oko doručka i činjenice da je Marija pripremila samo 6 obroka. Ona je gazda Danijelu objasnila da bi možda i bilo dovoljno hrane, kada je farmeri ne bi držali u štekovima.

Vesna i Sha su razgovarali. Vesna je rekla Sha da je haos na Farmi počeo onog momenta kada se Ljuba postavila kao glavna. Sha se suprotstavio Vesni rečima da to nije istina, već je haos, kako je rekao, nastao onog momenta kada je Zorica Ljubu i njega postavila za sluge. Vesna mu je rekla da je previše osetljiv i sujetan, što ga je razbesnelo. Sha joj je uzvratio rečima da je namćor, zlo koje hoda i da je debela Berta.

Gazda i Jovana su za kraj vladavine rešili da počaste farmere jer su svi bili korektni prema njima. Njih dvoje su izneli sokove i kolače, koje je Jovana pripremila.

Sha, Memo, Filip P, Filip M i Ekrem su na ljuljaškama. Sha je čuo da su Vesna i Zorica komunicirali dok su bile u toaletu. Svi su se složili sa idejom da se skrene pažnja na to. Za to vreme, u kući, Saška i Aki su se posvađali. Saška je ljuta na Akija jer, kako je rekla, nema granicu kada su šale u pitanju. Aki nije hteo da otpeva pesmu Daću, daću od Saške, koju ni ne poznaje, smatrajući da će ga gledaoci i farmeri, ukoliko otpeva tu pesmu, video kao gej osobu. Saška mu je održala predavanje o ponašanju prema starijima. Savetovala ga je da se ugleda na Sha, koji je stariji i koji zna za granicu. Kasnije mu je Sha, kada mu se požalio na situaciju sa Saškom, rekao da je nadrndan i razmažen.

Ognjen je došao na Farmu kako bi pozvao dueliste i farmere u Arenu na duel. U duelu je Jovana odnela pobedu, dok je Goca, kao farmer sa najmanje ukupnih glasova gledalaca, izbačena sa Farme. Ona je uzela džak sa svojim stvarima i krenula put studija u Šimanovcima.

Saška se u dnevnoj sobi žalila Ljubi na Duleta koji joj se penje na kičmu. Njoj smeta jer se Dule meša i u ženske i u muške poslove. On se trudi da svima objasni kako se i šta radi po kući. Dule je došao u dnevnu sobu, da bi ubrzo zatim krenula i burna rasprava. Dule je primetio da je Saška baksuz žena i da se svađa bez razloga. Saška mu je odgovorila da nema nikakvo pravo da njoj naređuje šta će i kako da radi, već da to sme samo svojoj ženi. Dule je Saški rekao da mu je žao njenog muža pored nje takve. U svađu su se umešale i Vesna i Zorica. Obe su napale Duleta. Zorica mu je spomenula raniju svađu kada su jedno drugom spominjali familiju.

Farmeri su od Zaruge dobili televizor i CD sa spotom. Farmeri su ovo prihvatili sa oduševljenjem. Poređali su se ispred TV-a kako bi videli himnu Farme po prvi put, i drugi, i treći...

makonda-tracker