Zorica Marković piše himnu za Farmu!

0
Ljuba i Sha su se igrali u dnevnoj sobi. Sha je zadirkivao Ljubu rukama, a ona mu je odgovorila na svoj način, grubo. Vesna je kudila Ekrema jer joj protekle večeri nije dozvolio da spava. Podsetila je Ekrema da je sve bilo pijano i veselo tada. Ekrem je Vesni

Tarot je gledao Ekremu u šolju. Ekrem ga je upitao da li je Igbala besna na njega jer je bio pijan protekle večeri. Milan mu je odgovorio da jeste malo, ali da ona zna da je to zbog zabave. Vesna i Zorica su u dnevnom boravku ogovarale Gocu Božinovsku. Zorica je priznala da je Gocu obožavala do trenutka kada je kročila na Farmu. Od tada je ne može prepoznati. Dodala je i da joj je mirna savest, pa da shodno tome, svako radi za sebe kako misli da je najbolje. Vesna se složila sa Zoricom.

Memo je priznao Radojki da je gotivi više nego Duleta, jer mu je Dule konkurencija. Goca Božinovska je ljuta jer oni koji su rekli da će oprati sudove, to nisu učinili.

Ćemo je zafrkavao Sha kako mu se sviđa Marija. On je video da se Sha svim snagama trudi da se ne obazire na Mariju, međutim,Ćemo je ipak uspeo da primeti da je Sha gleda drugačije i da se čudno ponaša kada je ona u blizini. Sha se branio rečima da između njih nema ničega.

Ekrem je preporučio Ćemu da ništa ne radi mesec dana jer je nov na imanju. Pored toga mu je rekao da, ukoliko ga ipak budu primoravali da radi, on to ne učini, jer mu je Ekrem tako rekao. Ekrem ga je uverio da će svako ko ga bude primoravao da radi snositi posledice. Ćemo ga je saslušao i rekao mu da ne želi ništa da radi dokle god bude bio na Farmi.

 

Ćemo se raspravljao sa Danijelom oko izbacivanja vode. Rekao je da njemu ne pada napamet da izbacuje za nekim, te da će on samo za sobom izbaciti vodu iz bureta pošto se okupa. Danijel mu je rekao da svi moraju da rade, i čiste za sobom i da neće biti izuzetaka dok je on na funkciji.

Neko je polomio dasku u poljskom WC-u. Vesna i Zorica su se raspravljale o tome ko je u pitanju. Polemisale su o razlozima koji bi naterali Gocu da optuži jednu od njih dve za tako nešto. Dule se umešao u razgovor i upitao ih zašto su se zamerile Goci, pa je još i ignorišu. Zorica je rekla kako je Goca protekle večeri popila mnogo više nego što bi trebala, pa se kasnije pokajala.

Danijel je dobio svoje prvo pismo. Kazna za Staniju, koja se tiče odlaska u izolaciju, je istekla. Danijel je poslao Filipa da ode po Staniju. Farmerima je dodeljen zadatak da sastave i komponuju novu himnu Farme!

Zorica je pisala tekst himne Farme. Pokušavala je da uklopi stihove. To joj je polazilo za rukom, pa možda uskoro budemo imali i novu zvaničnu himnu Farme.

Ekrem i Memo su razgovarali. Ekrem je bio utučen. Memo mu je rekao da se čuva Duleta, jer je opasan igrač. Ekremu je priznao da je insititucija na Farmi, big boss, pa mu je objasnio kako nema razloga da se sekira i sumnja u sebe. Ekrem je rekao da on diže sve ostale, a on sam se spušta. Memo se ponudio da mu pomogne, ali nije znao kako. Uverio ga je da će biti uz njega. Skrenuo je pažnju Ekremu da hvali sve osim sebe, daje im činove, a njega nema u toj priči. Memo je rekao Ekremu i da je Obama uz njega, kao i čitava Amerika, te da mora više da pozdravlja svoje fanove, i da se zbog njih i veseli više. Ekrem je rekao dokur*ilo mi je sve.

Danijel je dobio novo pismo. Došlo je do kršenja pravila kada je Filip otišao po Staniju u izolaciju. Naime, samo gazda sme obavestiti kažnjenog da napusti izolaciju. Sada je, zbog toga, Filip kažnjen odlaskom u štalu. Danijel smatra da je Filip nepravedno kažnjen, i da jedino on sam treba da bude kažnjen, ali ne i Filip, koga je on poslao.

Došlo je vreme da gazda izabere sluge. Danijel je za muškog slugu izabrao Ekrema, a za ženskog, Zoricu. I Ekrem i Zorica su izjavili da neće učiti za duel.

Danijel je prišao Zorici i rekao joj da se ne ljuti. Ona mu je ironično odgovorila da se neće ljutiti, jer nema razloga za tim. Rekla mu je i da je pogrešio jer je stavio Ekrema za slugu.

makonda-tracker