Veliki Brat: Vendi sve agresivnija, Milić na meti

0
Kada je Ava saznala da Vendi stanarima govori da se prebacila sa Željka na Žarka, doživela je još jedan nervni slom. Posle toga, Vendi se sa Slavkom bacila na ogovaranje Milića, prema kome pokazuje otvoreno neprijateljstvo
Vesna Vukelić Vendi, foto B92
Vesna Vukelić Vendi, foto B92

Vendi je izazvala još jednu burnu reakciju Ave Karabatić nakon njenih izjava o starletinim ljubavnim vezama u Velikom Bratu.

- Dosta mi je više, hoćete cirkus?! Bacaju mi se stvari, preti mi se smrću. Ako izađe Milić i ja ću - urlala je Ava u ispovedaonici.

Vendi je zaključila da Ava zavodi Žarka jer ga je tokom prošle noći zagrlila. 

Ava je prošle nedelje plakala kad je Vendi nominovana ali sada kaže da nema više suza iako su one besplatne. 

- Na trenutak mi se činilo da bi za tebe možda bilo bolje da izađeš - rekla je voditeljka Marijana Mičić Avi Karabatić, a zatim joj je rekla da ipak ostaje u šou jer su gledatelji tako odlučili. U šou je ostala i Maja Nikolić.

Ovo je bio samo još jedan u nizu ispada pevačice Vesne Vukelić Vendi, koja je u sve gorim odnosima sa ukućanima i njena agresija se sve više ispoljava. Nedavno je pričala o tome kako truje pse lutalice, a posle toga se žestoko sukobila s Milićem Vukašinovićem, koji je zalupio vrata i udario je. Milić je danas bio glavna tema Vendi i Slavka Labovića.

- Što je hrkao Sića noćas... kao Šojića što su budili u vagonu - deli Vendi sa Slavkom svoju opservaciju.

- Gnu, stari ranjeni - dodaje Slavko, opisujući Vendi kao kivnu lavicu koja napada starog gnua. Vendi se nadovezuje rečima:

- Lavica napada gnua, načela ga je, i onda ga nosi kod svojih mladih, a to ste vi.

Vendi u svom maniru nastavlja elaboraciju o Miliću i objašnjava kako mu se brada trese samo onda kada je u punoj formi i kada želi da dominira, odnosno u napadu kreativnosti.

- Dođe Sića u emisiju kao kauboj Džimi koji jaše na svinji. On je uzrok i posledica. Uzrok je njegova glupost. Kakav gnu?! To je čista životinja, on je hijena! - analizira Vendi.

Slavko se ubacuje uz komentar da ispada da sada okopavaju čoveka, ali zaključuje da je jako ružno što se Milić deklariše kao ateista, što njemu kao pravoslavcu veoma smeta. Vendi povlači paralelu sa bivšim ateistima koji su vremenom shvatili suštinu vere, i dodaje da Milić posmatra stvari isključivo materijalnom očima.

Slavko se osvrće na sukob Milića i Vendi od pre neki dan, i konstatuje da je preterala, jer je, kako kaže, digla tenziju i nije popuštala.

- Pa bacanje stvari, dranje... - nastavlja on, na šta se Vendi nadovezuje i kaže :

- On zna da mu fizička sila ovde ne preti, jer postoji obezbeđenje, inače bi dobio batine.

Za Avu je rekla da je srećna što je preživela, jer je tek čeka okršaj - pravo mrdanje.

Tema razgovora je bilo i spektakularno venčanje Hurema i Sulejmana sa neočekivanim dramaturšim obrtom.

- Kada je bilo venčanje, svi su bili oduševljeni. Komentarisali su : 'pravda je zadovoljena', da bi posle par dana rekli kako to nije bilo fer i korektno- rekao je Slavko misleći na Soraju i Sindi.

On je mišljenja da svako treba da izrazi svoj stav, i da se profiliše, u suprotnom bi, kako kaže, svi bili kao cigle u zidu, jer je različitost ono što nas obogaćuje. Njemu do gadljivosti smeta kada je neko politički nekorektan.

Vendi mu je zamerila što stvari sagledava površinski, jer je on zapravo taj koga gledaju i profilišu.

- Evo ga ovaj Slavko, kako ćuti kao jajara, koje je njegovo mišljenje?! - objašnjava Vendi kako ga publika vidi.

makonda-tracker