Farma: Amel Ćeman Ćemo na tajnom zadatku

0
Zbog privatnih problema Era Ojdanić morao je da napusti farmu, a novi ukućanin Amel Ćeman Ćemo ima zadatak da unese pometnju na imanje u Lisoviću.

Sha i Saška su pričali o raspravi prethodne večeri. Marija je rekla da je morala da ustane i ode jer se uplašila, kako za sebe tako i za njih dvoje. Primetila je da je čitave nedelje situacija u kući napeta i nelagodna. Zorica je tvrdila da nije samo ona negativna, te da nikoga ne dira prva.

Uverila je još jednom Sašku i Mariju da će onaj ko je bude prvi isprovocirao nadrljati.

Za Božinovsku je Zorica zaključila kako je ne prepoznaje. Sa Erom je, kako je rekla, isto kao i van Farme, a za mlađe farmere misli da su na Farmi isključivo zbog karijere i da je to odličan način da se promovišu. Zorica je potom nastavila da Mariji priča priču o klanovima.

Tvrdila je da Marija nije upoznata sa klanovima, jer je kratak vremenski period provela na Farmi. Preporučila joj je da otvori četvoro očiju i da se pazi.

Na ljuljaškama su Memo i Goca. Goca je analizirala Ekrema. Sigurna je da je izgubljen na Farmi, uglavnom, iz razloga što ne zna kojoj ženi da priđe. Nije siguran u to kome je potrebno da se približi kako bi osigurao pobedu. Pridružila im se Vesna Rivas, besna. Nju je iznervirao potez Saške Karan koja je uzela Vesnin peškir, koji se sušio na konopcu, i njime obrisala stolicu na koju je potom sela. Za Sašku je rekla da je kučka.

 

Pošto je pročitala pismo koje je Sandra ostavila, sada već bivša, gazdarica Farme je čestitala Danijelu na novoj tituli. Danijel se zahvalio Sandri i ostalim farmerima, pa ih je potom obavestio ko će biti portparol, a ko menadžer. Proka je odmah po izboru, posetio novopečenog gazdu.

Prvi zadatak mu je bio da naprave još jednu prostoriju kao što je kokošinjac. Drugi zadatak je da naprave zatvoreni tor za koze, a treći je pravljenje letnjeg kupatila pored radionice. Četvrti zadatak je da se počupa trava ispred kuće i da se napravi staza.

Goca Božinovska i Ljuba su pričale o Zorici. Ljuba je rekla da ne razume zašto se Zorica umešala u njihov razgovor ranije, dok je Ljuba hvalila Gocine bronzane noge. Goca je zaključila kako bi Zorica volela da ima takve noge, ali ne može.

Danijel se izvinio Goci jer je nije postavio za portparola. Goca mu je rekla da joj je zapravo drago jer je na tom mestu Jovana. Drago joj je jer Jovana , o ostalih devojaka nije mogla doći do izražaja.

 

Ljuba i Sha su u spavaćoj sobi pričai o porodicama. Ljuba je Sha pokazala i slike svoje dece. Prisećali su se  i prve nedelje Farme. Kažu, tada je sve bilo odlično.

Svi farmeri su se okupili jer je Ognjen došao na imanje. On im je saopštio da Era, zbog privatnih problema, napušta Farmu. Stanija, Filip P, Filip M, i Ekrem su kažnjeni oduzimanjem honorara za proteklu nedelju jer su u više navrata prekršili zabranu spavanja tokom dana. Stanija će takođe morati da spava u štali jer je prekršila i pravilo obaveznog nošenja bubice.

Pošto je saopštio ovu šokantnu vest farmerima, Ognjen je uveo novog ukućanina. Ovoga puta, Amel Ćeman Ćemo je ušao sa tajnim zadatkom. On će se truditi da unese nemir među farmere tako što će u naredne dve nedelje širiti dezinformacije. Farmeri su sa oduševljenjem dočekali Ćema.

Danijel je sazvao sastanak. čitao je nepostojeće pismo Zadruge. U pismu je rečeno da Zadruga traži od farmera grupni zagrljaj. Svi su prihvatili ovaj nepostojeći zadatak, pa su ustali i izgrlili se.

Ćemo je pošao da se okupa. Ekrem mu je povišenim tonom napomenuo da nema kupanja svakog dana, već najranije svakog drugog. Ćemo se vratio do Ekrema, pa je započeo raspravu s njim. On ne želi da prima naređenja od Ekrema, već će se kupati kada god poželi. Ekrem je rekao da će mu on narediti, jer je on menađer na Farmi. Ćemo mu je uzvratio i otišao, uz Ekremove reči da ima 12 minuta za kupanje.

Ćemo je kasnije ispričao Ekremu par lažnih informacija o Vendi. Rekao mu je da se Vendi udala i otišla u Ameriku da živi. Rekao mu je da ju je gledao na TV-u.

makonda-tracker