Veliki brat: Veče maratona i pomirenja

0
Dragutin Topić je osvojio prvo mesto na VB maratonu i dobio je pet minuta razgovora telefonom, dok se Ava, čini se, pomirila sa Željkom i Žarkom.
Foto: b92.net
Foto: b92.net

Veliki brat je u nedelju uveče ukućanima organizovao VB maraton, po uzoru na Beogradski maraton koji je obeležio jučerašnji dan u prestonici. Svi takmičari su pristali na zadatak, ali Soraja i Milić su prvi odustali od trčanja po dvorištu, dok je Aneta diskvalifikovana. Za njima je jedan po jedan ukućanin pokazivao znake premora, pa su dizali ruke od maratona. Top, Slavko i Željko su postali finalisti, ali sa ništa manje zavidnom kondicijom nisu bile ni Ava i Sindi koje su izdržale do kraja. Top je imao peh jer se okliznuo, a za to je kasnije u ispovedaonici odgovarao Željko. 

Po završetku maratona, Veliki brat je pozvao finaliste u ispovedaonicu. Topić kao pobednik za nagradu je dobio telefonski razgovor u trajanju od pet minuta sa kim god poželi, a Željko je zbog nesportskog ponašanja dobio mogućnost da nekome pošalje tekstualnu poruku.

Milić Vukašinović je napravio transparent kojim su Željko i Žarko poželeli svojoj majci rođendan. Natpis Mama, srećan rođendan je stajao na sred dvorišta dok su ukućani trčali maraton. 

makonda-tracker