Farma 4: Sukob između Ere i Sandre

Era i Sandra su se raspravljali u trpezariji. Sandra je Eru nazvala dedom, što ga je izuzetno uvredilo, pa su se verbalno sukobili. Uvrede su prštale na sve strane. Era se nadovezao pričom od ranije kada se Sandra sukobila sa Vesnom, rečima da se Sandra prodaj
0
1 / 19 Foto: Promo

Netrpeljivost Ljube prema Zorici raste svakim danom. Ljuba smatra da Zorica ne bira sredstva kako bi došla do pobede, kao i da je iskonstruisala priču o tome da ima nečega između nje i Sha.

Sha se požalio Eri da ne može da spava u štali. Objasnio je da je protekle večeri pričao sa Zoricom dao kasno, i da je shvatio da je ona u pravu. Ona mu je rekla da je  Ljuba folirant, i da ona sada lobira za sebe praveći se fina. Strah ju je od štapića.

U seniku su ćaskali Aki, Sha, Memo i Dule. Memo je rekao Duletu da je najviše glasova dobio kada je pričao loše o Eri. Memo je uveren da je Goca Bjelica ubačeni agent Zadruge, pa je rešio da nastavi da širi priču o tome. Sha je u ogovaranju Ljube naveo da ona ide unaokolo i govori ljudima da njemu daju štapić.

Ljuba je razgovarala sa Radojkom. Priznala joj je da je na Farmi upoznala neke od najgorih ljudi ikada, te da od jutros ni sa kim ne progovara. Radojku  je zabrinuo način na koji je predstavljena u emisijama vezanim za Farmu.

Stanija i Marija u dvorištu pričaju o zadacima u kući. Stanija je savetovala mariju da radi prve nedelje, a da se posle opusti i eskivira poslove, ili da se samo pretvara da radi. Obavezno da prihvati šta god joj ostali kažu, da bude vredna i ćuti. Prepričala joj je i šta joj se dogodilo sa Ekremom i Erom, te da ju je Era iz osvete stavio za slugu.

Zorica se pobunila jer stalno ista ekipa radi na zadacima. Obećala je farmerima da ko ne bude ispunjavao zadatke, leti napolje. Ona više ne želi da naređuje, jer ako počne kako zna biće nasilja.Kaže da je sve očekivala, ali da Ljuba kaže Dariji da je ova postavi za gazdu, nikada. Njoj smeta jer se lenji farmeri sunčaju.

Saška je plakala jer ju je Dule iznervirao. Pričala je Zorici šta se dogodilo. Video je da životinje nemaju vode, pa im nije ni sipao, već ju je ocinkario kod Zorice da je Saška kriva zbog toga. Ona ne želi više da radi, jer, kako kaže, radi umesto svih, dok se ostali izležavaju po čitav dan. Ne želi da ikome glumi mamu. Dule joj se nešto kasnije izvinio, i priznao da mu je žao i da se tako nešto više neće desiti.

Sandra i Tarot su se šetali po dvorištu. On nije mogao da veruje kako je ona tek počela da radi, i kako pre toga nije ništa raidla. Ona se Milanu požalila da se na Farmi naradila za čitav život i više. Dopada joj se što je ušla, jer je dosta toga naučila, ali joj je već dosta svega i ide joj se kući.

 I Proka je posetio Farmu u nadi da će naterati farmere da konačnu počnu sa izvršavanjem zadataka. Pošto im je održao lekciju, Proka je otišao sa Farme, a farmeri su počeli da rade. Jovana i Saška su sadile cveće, Filip je planirao šta bi farmeri mogli da naprave za trampu, dok su Aki i Filip P. nosili kamenje.

Zorica se obratila Filipu u vezi predstave. Rekla mu je da je bolje da imaju jednu predstavu nego da im narod zviždi za svaki skeč koji pokušaju. Zoricam mu je priznala da je priča sa Italijanom, koja je u originalnoj ideji predstave, loša, te da će se farmeri samo bezveze glupirati s tim. Zorica se zalaže da to bude nešto tradicionalno.

Ljuba i Sha su počeli raspravu za trpezarijskim stolom. Sha joj je zameio što se šeta i bleji sa pojedinim osobama kojima priča loše o njemu. Ljuba je upitala o kojim osobama je reč, kada je ona uvek sama. Posavetovala ga je da prestajne da halucinira, pa mu je rekla i da ona ne priča po čitav dan samo o njemu. Dodala je i da mu neko samo puni glavu glupostima, a on se loži kao hepo kocka na to.

Sha joj je rekao da je video kako bleji sa Stanijom koju je pre pljuvala, maltretirala i ogovarala, a sada joj je drugarica. Ljuba se branila rečima da nije tačno da ju je maltretirala, te da Stanija kod nje nema status.

Sha i Ekrem su u sobi za sluge, došao je Tarot i rekao im da su Danijel i Jovana u krevetu. Sha je rekao da ona na svaki način pokušava da bude zanimljiva. Ekrem je rekao da je čuo nešto loše o Danijelu, jer mu je Stanija rekla da on zapravo nije za žene.

Stiglo je pismo Zadruge. U pismu se tražilo da svako navede jednu osobu koja nema stav i da to obrazloži. Vesna je rekla da stav nema Sandra jer nikada nema svoje mišljenje niti energiju, a ima prolazna prijateljstva. Ljuba je rekla da stav nema Zorica.

Stiglo je i drugo pismo Zadruge u kome se traži da Ekrem kaže šta misli za svakog farmera. Ekrem o farmerima priča u superlativu.

U trećem pismu se tražilo da o svakom farmeru svoje mišljenje iznesu Sandra i Dule. Sandra i Dule imaju dobro mišljenje za sve farmere, osim za Vesnu Rivas.

Danijel i Jovana su nastavili da razmenjuju nežnosti u krevetu.

makonda-tracker