Veliki brat: Sukob Maje Nikolić i Milića Vukašinovića

0
U kući Velikog brata došlo je do sukoba između Milića i Maje Nikolić. Pevačica je tražila lekarsku pomoć, tvrdeći da je Milić hteo da joj polomi prste.
Maja Nikolić, foto: b92.net
Maja Nikolić, foto: b92.net

Maji smeta što pojedini ukućani, kao što su Željko i Žarko, dugo ostaju budni. Zato je htela da sakrije sva energetska pića iz kuće, što je jednom već učinila.

Međutim, Milić je uhvatio na delu . Počeli su da se otimaju oko konzervi, a Maja je tvrdila da joj je muzičar zavrnuo ruku i da je pokušao da joj slomi prste.

Tražila je lekarsku pomoć, ali predstavnici produkcije Emotion tvrde da nikakvih povreda nije bilo.

Maja je kasnije ponavljala kako je ruka jako boli i pred ostalim ukućanima konstantno se žalila na bol koji joj je posebno smetao jer je rekla da desnom rukom drži mikrofon.

- Ja bih Milića odavno udarila, nego neću da mu izbijem zube koje je platio 18.000 evra. Naravno da sam htela da sakrijem energetska pića kad ovaj majmun i ovaj evnuh ovde popiju po deset - rekla je Maja, govoreći Miliću da je satansko đubre i masturbator.

Ona ne posustaje u svojoj nameri da Milić (Nigar Kalfa) ne prisustvuje svečanoj ceremoniji venčanja i nastavlja da ubeđuje Sulejmana, da ukoliko je voli, udalji Nigar sa venčanja ili ga baci u tamnicu.

Slavko je izgleda odustao od svake namere da pokuša da ubedi svoju buduću mladu, da treba da se posveti svom Sultanu, pokaže poštovanje i na kraju da ga ubedi da je ona dostojna njegove ljubavi. On se poverio sinoć Majki Sultaniji i svom vernom drugu Ibrahim Paši da do venčanja najverovatnije neće ni doći, ukoliko Maja nastavi da kontrira.

makonda-tracker