Farma 4: Stanija zabrinuta za odnos sa dečkom i njegovom porodicom

Stanija se poverila Filipu da će majka da se naljuti na nju, ne zato što je s njim, već zato što će morati sada sve ona da joj šalje, da je vozi... do sada je to radio njen dečko, koji je iz Beograda. Ona je gotovo sigurna da on više ne želi da razgovara sa nj
1
1 / 32

Ša je govorio o tome kako je u odličnim odnosima sa Stanijom. Neki su mislili da je to licemerno, jer je izgledalo kao da je promenio mišljenje koje je proteklog dana saopštavao farmerima. Ljuba je primetila da Stanija priča i o dečku na Farmi, isto kao i o dečku van Farme. Nije joj jasno kako neko može da ima takve odnose.

Miki, Saška i Era su ćaskali o Staniji. Zaključili su da je proračunata. Era smatra da joj je svojim merama dao vaspitnu palicu i da je igranka između njih završena. Miki je ipak dodao da je Stanija, kao sluga, uradila sve što je od nje traženo, i to poštuje.

Sha i Ljuba su u senu razgovarali o voljenim osobama u svom životu. Sha je priznao da ima strah od odlaska voljenih, a Ljuba se otvorila pa je prepričala svoju priču o bivšem mužu, koji je još uvek juri. Priznala je i da je bolesni analitičar osobina i postupaka, te da pazi na sve svoje. Kako je rekla, ona je ta koja drži konce.

Pročitano je Darijino pismo. Daria je, za novog gazdu, postavila Zoricu Marković. Zorica je održala uvodni govor u kome se izvinila svima koje je uvredila. Pomirila se i rukovala sa Duletom, dok je sa Vesnom ranije uspostavila normalnu komunikaciju. Dala je ženama slobodan dan da se sređuju i šetaju, dok će muškarci čistiti kuću, prati sudove i spremati ručak. Ljubu je postavila za portparola. Ekremu je dala zaduženje da rasporedi muškarce na zadatke. On je odluku da postane menadžer na Farmi dočekao sa oduševljenjem.

Na klupici u dvorištu su se Filip i Stanija grlili i ljubili. Ona mu je priznala da je sve otišlo predaleko, ali dovoljno da on zna da joj je stalo. Zatim su nastavili da se ljube.

Zorica je sazvala sastanak na kome je objasnila kako je šokirana i iznenađena zbog činjenice da je postala gazda. Za sebe je rekla da je dobar čovek, a da predlaže svima koji imaju nešto da joj kažu to učine direktno, a ne preko nekoga ili iza leđa. Ona je pokušala i da pomiri Sašku i Vesnu, međutim Saška je ostala pri svojoj odluci da sa Vesnom ne želi nikakvu komunikaciju ni u kući, ni van nje. Era se obratio povodom te svađe rečima da ne treba ništa čačkati, i da sve treba da ostane kako je.

Danijel se poverio Staniji. Njega nervira to što u kući svi, kada je u pitanju pevanje, forsiraju Akija, iako je i on sam pevač. On je primetio i da se svi povlače kada zapeva, dok, kada je Aki u pitanju, uglavnom nastave da pevaju s njim. Stanija je dodala da i nju nervira Aki i forsiranje njegovog glasa. Slažu se da Aki dobro peva, ali ni za šta drugo ne valja.

Zadruga je kaznila Milana Tarota zbog njegove redovne popodnevne dremke, zbog koje su upozoravani, ne samo on, već svi farmeri. Pored prvog i drugog dueliste, koji će biti izabrani krajem nedelje, Milan je automatski nominovan za izbacivanje.

Na Farmu su potom ušli novi farmeri. Sulejman Memo Haljevac i Marija Petronijević. Farmeri su isprva bili šokirani, da bi potom shvatili ko su i zašto su došli Memo i Marija, da bi se potom srdačno pozdravili s njima.

Zorica je odmah prokomentarisala Mariji da je ona super i da se svima sviđa, ali da joj se Sulejman nikako ne sviđa. Veče je proteklo u upoznavanju sa novim farmerima.

makonda-tracker