Farma 4: Stanija i Filip razmenjuju poljupce

Ljuba, Zorica, Jovana i Goca Božinovska su ogovarale Sha, jer su zaključile da je on uveren da su sve devojke zaljubljene u njega. S druge strane, Filip je priznao da je bio dvadeset dana u vezi sa Jovanom koja uveliko razmenjuje poljupce sa Danijelom, kao i S
2
1 / 26

Stanija i Sha su ćaskali u dvorištu. Sha je pričao o Vesni koja je, kako je rekao, pristala na sve tokom nedelje samo zbog štapića. O Dariji je rekao da mu je samo drugarica, dok je za Jovanu imao samo negativne komentare. Njemu je najviše zasmetalo njeno ponašanje, tačnije, to što su je farmeri vezivali za više svojih kolega za samo mesec dana trajanja rijalitija. Složili su se da je Danijel zaljubljen u Jovanu, ali je Sha dodao kako je to loše i po Danijela i po Jovanu jer će je smatrati za laku devojku. Sha je priznao da mu se na početku serijala činilo da je Stanija umišljena devojka, dok je sada, kako vreme prolazi, siguran da je Stanija jedna sasvim normalna devojka.

Ljuba i Zorica su ogovarale sve ukućane, a posebno Staniju i Sha, koje su primetili da šetaju po dvorištu i krišom razgovaraju. Zorica je spomenula kako je to njegova treća lična greška kod nje. Smatra da je Sha dvoličan i da šeta dvorištem sa ženom koju je do juče ogovarao. Ni za Staniju nisu imali nešto bolje reči. Ljuba je za Staniju zaključila da je marioneta sa kojom će se igrati.

Zorica je rekla da je posle sinoćne rasprave o favoritima, Sha uvideo da mu je Ljuba glavna konkurencija i da se zato priključio klanu Stanija – Miki. Ona je sigurna da će Sha biti sledeći farmer koji će napustiti imanje.

Aki, Filip P i Danijel su u dvorištu. Aki je pitao Filipa P. koliko je dugo bio sa Jovanom. Kako je rekao, to je trajalo 20 dana. Rekao je da je to bila samo strastvena veza i da je on otišao na more, pa su se zbog toga i razišli. Za Jovanu je rekao da je lepa devojka, ali joj je u glavi haos. Panajotović je dodao da je ona sada Danijelova devojka, i da su čak imali i prvu bračnu noć, kako je rekao, kao on sa Sandrom. Filip P. je priznao Akiju da se prevario što se tiče Sandre. Danijel je dodao da ona samo menja krevete.

Ljuba je sa Dariom pričala o Sha. Rekla je da se Daria udaljila od njega jer je glumica prokomentarisala da je između Darie i Sha platonska ljubav, i da se ponajviše zbog svog verenika udaljila od njega. Ljuba je rekla da ju je izneverio, iako mu je pristupila kao prijatelj. Dodala je i da stalno gleda u nju i pita se šta se dešava jer zna da je kriv. Pošto je završila razgovor sa Dariom, Ljuba je otišla do Zorice kako bi joj prenela šta joj je Daria rekla. Ona je, osim Darie, prokomentarisala i Milana Tarota. Tvrdila je da je Milan glumac, vrlo loš glumac. Za Sha smatra da je malo bolji i moderniji od njega, ali još uvek glumac.

Ljuba, Zorica, Jovana i Goca Božinovska su ogovarale Sha. Zaključile su da je Sha uveren da su sve devojke zaljubljene u njega. Zorica je podsetila da je zatekla Sha i Bjelicu kako su se ljubili tokom prve žurke. Ljuba se nadovezala na to da je Sha obično g.... i da se uhvatio Akija jer smatra da je on labilan.

U duelu su se našli Daria i Vesna. U duelu je bila bolja Daria, međutim, to joj nije pomoglo da sakupi dovoljno glasova kako bi ostala na Farmi. Ovu vest su farmeri teško primili. Uz suze su ispratili Dariu put studija u Šimanovcima.

Jovana i Danijel su proveli neko vreme zajedno u senu. Ljubili su se, a i ćaskali. Danijelu je rekla kako je Daria molila da se pomirisa Sha. Danijel ju je zatim pitao šta oseća prema Sha. Priznala mu je da ga je na početku serijala simpatisala, ali je to bilo daleko od zaljubljenosti. Jovana je pričala kako je Sha na prvoj ili drugoj žurci krenuo da je poljubi, ali je ona izmakla glavu i rekla kada se desi, desi se.

Stanija je priznala Goci Božinovskoj da je na Farmi prvi put u životu popila pivo, a Božinovska joj je rekla kako na nju deluje alkohol.

 

makonda-tracker