Farma 4: Kažnjena Stanija u štali

Pismom Zadruge, Stanija je kažnjena odlaskom u štalu zbog toga što nije nosila bubicu. Ovonedeljne sluge i Stanija će morati da se snađu sa dva kreveta koja imaju. Stanija je ipak legla u krevet sa Vesnom Rivas. Sha je priznao da je Jovanu doživeo kao grešku,
0
1 / 25

Na jutarnjem sastanku je Ljuba prozvala Duleta jer su ovce pobegle iz tora tokom noći. Iako su ostale na imanju, trčale su po dvorištu i napravile nered. To je video i Proka, pa je prethodno izribao Ljubu zbog propusta. Dule je za to okrivio Eru, jer je to, kako je rekao, Erina obaveza. Era i Ljuba su uzvratili Duletu da je njegova krivica jer su se prethodno dogovorili da obaveza bude njegova. Dule je priznao Eri da mu neće reći da laže, ali je siguran da on ne govori istinu. Era je potom preuzeo na sebe obavezu zatvaranja ovaca u tor.

Stanija je u sobi razgovarala sa Filipom. Prepričavala  mu je njen razgovor sa Zoricom. Zorica ju je pitala kako je mogla da se slika za Playboy. Rekla je da svojoj ćerki nikada to ne bi dozvolila. Stanija joj je objasnila da se slikala sa 26 godina, jer je egzibicionista po prirodi. Voli da se slika, i ne stidi se svog tela.

Sha je razočaran na dan svog rođenja. Niko ga nije ispoštovao posle doručka i ručka, iako je prethodnu noć naglasio da će da održi mali monolog. Posle doručka i ručka su svi samo ustali od stola i nestali. To ga je pogodilo. Kaže da mu je muka od Danijela i manekena Filipa, jer dok oni rade, njih dvojica rade vežbe i šepure se. Od sada će samo srcem glasati, pa niko neće moći da utiče na njegov glas. Priznao je da je prethodni put, umesto Danijelu, dao štapić Bjelici. On to sebi još uvek ne može da oprosti. Sastanak u vezi rođendana je prošao bez njega, jer nije hteo da uđe u kuću.

Zorica, Danijel, Tarot i Bjelica su se zabavljali u špajzu. Imitirali su situaciju gužve u autobusu, gde je Zorica bila nervozni putnik koji mora izaći baš na sledećoj stanici a preko leđa svih ostalih putnika. Kasnije je Zorica lakirala nokte Eri dok je spavao. Pokušala je da mu stavi i penu na kosu, ali se on probudio. Filip P. je prekinuo zabavu predlogom da se održi sastanak gde će Sha izneti zašto je lošeg raspoloženja na rođendan. Jovana je priznala da je u početku bilo simpatija prema Sha sa njene strane, ali je to na kraju splasnulo i izgubilo se. Možda zato što ga je zainteresovala neka druga žena iz kuće. Kasnije jeJovana priznala kako ju je Sha povredio. Ona je priznala i da ukoliko bude nečega između Ljube i Sha, što je na osnovu njihovog prisnog odnosa zaključila, njoj to neće smetati. Objasnila je da ju je Sha povredio. Sa druge strane, Sha je priznao da obožava Ljubu i sa kojom je jako sličan. O Jovani je rekao da je lepa, slatka i super osoba, ali da je tip žene sa kojom nikada ne bi mogao da bude jer je bahata, suviše otvorena i sa svima napadna. Sha je priznao da je Jovanu doživeo kao grešku.

Stigle su rođendanske torte i čestitke Sha i Milanu Tarotu. Čitanje čestitaka je raznežilo nežniji pol na Farmi, ali i slavljenike.

Ljuba je tražila od Stanije da nasapunja sudove, a Vesna će ih isprati. Ona je ležala u krevetu sa Filipom. Stanija se bunila. Mislila je da je nepravedno jer je već radila to prethodnog dana, pa je predložila da neko drugi uradi posao. Ljubu je ovo iznerviralo pa joj je rekla da ima pritužbe od svih farmera na njen račun. Ljuba je navela i da dobija po nosu kada neko ne radi, te da joj ubuduće neće dati da radi tuđe zadatke. Stanija je naposletku pristala da opere sudove.

Daria je sa Erom pošla u štalu kako bi naučila da muze kravu. Krava Ruža je bila nestašna, pa je prvo lizala Dariu, da bi je kasnije udarila repom preko lica. Dariu je ovo, u najmanju ruku, iznenadilo. Ona je bila šokirana jer joj se to desilo već pri prvom pokušaju muženja krave.

Pismom Zadruge, Stanija je kažnjena odlaskom u štalu zbog toga što nije nosila bubicu. Ovonedeljne sluge i Stanija će morati da se snađu sa dva kreveta koja imaju. Stanija je ipak legla u krevet sa Vesnom Rivas.

Jovana je verbalno napala Sha. Nju nervira to što Sha priča po Farmi da je zagrejana za njega, da ga smara i napada. Raspravljali su se neko vreme, da bi Sha zatvorio priču rečima pijana pokazuješ da si zaljubljena u mene. Jovana je i dalje objašnjavala kada je bila pijana a kada ne, a Sha joj je uzvratio rečima da je ona 21 dan pijana. Dodao je i da svaki put kada popije, ona mu se obrati drsko. Jovana je završila rečima: Sha, ti si kurva u duši.

 

makonda-tracker