Farma 4: Ljuba tukla muškarce, jedva se suzdržala da ne udari Vesnu

Ljuba je pričala Zorici i Eri kako je tukla muškarce. Objasnila je kako se jedva suzdržala u više navrata da ne udari Vesnu. Rekla je i da joj neće biti problem da to uradi kada Vesna bude preterala.
9
1 / 34

Zorica se na to nadovezala da na Farmi ima zla. Zatim su prešli na ogovaranje Vesne. Zaključili su da ima taktiku Miloša Bojanića. Zorica je spomenula i Duleta kao i svađu s njim, ali je uverena da je Vesna ipak goreg karaktera od Duleta.

Nastavila se netrpeljivost između Ljube i Vesne. Našle su se za istim stolom, samo na suprotnim krajevima. Vesna je predložila Ljubi da zapuši uši kako ne bi slušala, a Ljuba joj je odgovorila da neće ona da zapuši uši, već da bi Vesna trebala da zapuši usta. Vesna joj je uzvratila rečima da ne želi da priča s njom.

Proka je posetio imanje. Ušao je u kuću kako bi pitao Ljubu šta su sve uradili od zadataka koje je zadao prethodnog dana. Ljuba mu je rekla da su pograbuljali veći deo dvorišta, popravili crep, svinjac očistili.

Zorica se žalila Goci Božinovskoj o jučerašnjoj svađi sa Duletom. Kaže kako je on napao sve pevače svojom izjavom da su se oni namerno udružili da uzmu nagradu. Božinovska joj je govorila kako nije imao zle namere, te kako su se međusobno vređali bez bilo kakve potrebe. Objasnila joj je da ne voli kada se neko svađa jer ima traume od ranije. Požalila se Zorici da se tresla kada se Zorica prethodno svađala sa Vesnom Rivas.

Pošto su se vratili sa pijace. Gazdarica Ljuba je pozvala farmere da joj pomognu u raspakivanju. Farmeri su najsrećniji bili zbog nekoliko kofica čokoladnog krema. Ljuba se pohvalila kako je donela nešto što nijedan gazda do sada nije speo. Ona je priznala da se na pijaci izljubila sa Vesnom samo zbog dobrobiti farmera, a ne zato što je i htela.

Daria, Jovana i Sha su pričali o vremenu NATO agresije na Srbiju. Sha je rekao da mu je to jako lep period života. Daira je nastavila priču o detinjstvu. Priznala je da je prvog dečka imala u 8. razredu i da je bila ludo zaljubljena u njega, a da je na prvoj godini fakulteta počela da se zabavlja sa jednim dečkom sa kojim je bila čitavih 5 godina.

Era je čisio štalu. Prišla mu je Vesna Rivas, koja mu se pravdala kako se ona u stvarnom životu ne ponaša kao na Farmi. Nije joj bilo jasno zašto su se svi farmeri okrenuli protiv nje. Eri je priznala da su jedini dobri ljudi na Farmi, koji zaslužuju da budu gazde i bez kojih Farma ne bi funkcionisala upravo on, Ljuba i Miki. Požalila se na Sha rekavši da joj nije jasno kako je on mogao da joj kaže sve one uvrede u lice, kada zna da ona kući ima sina od 23 godine koji sve to gleda. Era je samo to odobravao, i pružao Vesni reči podrške da bi ubrzo potom otišao do Ljube i rekao joj sve što mu je Vesna rekla o farmerima.

Farmerima je stiglo pismo-izazov koji je nekoliko farmera prihvatilo na neviđeno. Pošto je pismo sa tekstom izazova stiglo, gazda Ljuba ga je pročitala. Tekst iz pisma, na latinskom jeziku, mora pročitati Ekrem. Niko ne sme pogledati, ni pročitati ni reč tog teksta, ali ga zajedničkim snagama moraju prevesti na srpski jezik ili bar objasniti suštinu teksta. Ovaj zadatak i Ekremovo čitanje latinskog je oraspoložio farmere, pa su, kroz šalu uspešno rešili zadatak. Kao nagradu su dobili korpu slatkiša, a glavna nagrada je poseta frizera, koji  će ih posetiti u ponedeljak.

Dok su svi pevali u trpezariji, u trpezariju je dotrčala Zorica obučena kao stara baka. Vikala je na farmere jer su preglasni, pa nije mogla da zaspi u krevetu sa svojim dedom. Onda je počela da traži svog dedu Eru da bi legli zajedno. Era je pobegao u krevet, a Zorica je pojurila za njim. Legla je sa njim u krevet, a Stanija joj je predložila da se popne na njega. Zorica je to učinila, i šala se tu završila.

Goca i Ekrem su se sukobili kada je Ekrem pokušao da pomeri Gocu sa mesta gde je, nekoliko trenutaka ranije, sela. Problem za Ekrema je bio to što je ona sela pored Stanije. On joj je naredio da siđe sa stola. Ona mu je uzvratila rečima da on nema pravo da je pomera sa stola. Predložila mu je i da odustane od zavođenja Stanije jer on nju ne interesuje. On joj je rekao da ga je uvredila, pa da više neće razgovarati sa njom.

Potom se Goca pretvarala da joj je Stanija vanbračna ćerka, u šta je Ekrem izgleda i poverovao.

makonda-tracker